ZF Belgien SA

Contactgegevens ZF Belgien SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZF Belgien SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZF Belgien SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Sint-Lendriksborre 5,1120, België

Telefoon (phone): 02 262 01 27 02 262 01 27

Fax (fax): 02 262 10 30; 02 262 21 28 02 262 10 30; 02 262 21 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZF Belgien SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZF Belgien SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZF Belgien SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZF Belgien SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZF Belgien SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZF Belgien SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZF Belgien SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZF Belgien SA
Products information ZF Belgien SA

BTW identificatienummer (tax): BE09265563964
Ondernemingsnummer: 7857940673
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ZF Belgien SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZF Belgien SA
(Get full report from official database of BE for ZF Belgien SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZF Belgien SA
Addition kinds of activities for ZF Belgien SA

515900. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
01190105. Erwt (droge veld en zaad) boerderij | Pea (dry field and seed) farm
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
38250223. Radioset analysatoren, elektrisch | Radio set analyzers, electrical
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
54990100. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores

Werken bij ZF Belgien SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZF Belgien SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZF Belgien SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZF Belgien SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

 • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

 • Service Technieker Solar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ENGIE Fabricom

  Type: Vaste Job

  Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

 • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • Projectmanager piping (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

 • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

 • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: ILBACO

  Type: Flexijob

  Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van ZF Belgien SA in sociale netwerken
Look for responds of ZF Belgien SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZF Belgien SA. Laat een reactie achter voor ZF Belgien SA. ZF Belgien SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZF Belgien SA. Leave a respond for ZF Belgien SA. ZF Belgien SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZF Belgien SA op de google maps. Adres en contacten ZF Belgien SA
Location of ZF Belgien SA on the google maps. Address and contacts of ZF Belgien SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZF Belgien SA ZF Belgien SA: Hartgerink Belgium NV | STUYCK BERT | Van Dam & Co nv DKE | Driezen Computers BVBA | Gonzalez

Other related companies as ZF Belgien SA: Hartgerink Belgium NV | STUYCK BERT | Van Dam & Co nv DKE | Driezen Computers BVBA | Gonzalez

ZF Belgien SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ZF Belgien SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09265563964. Het bedrijf ZF Belgien SA bevindt zich op het adres: Sint-Lendriksborre 5,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ZF Belgien SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZF Belgien SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZF Belgien SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZF Belgien SA, openstaande posities, locatie van ZF Belgien SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZF Belgien SA is a company, that was registered 1993 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ZF Belgien SA, company assigned to the tax number BE09265563964. The company ZF Belgien SA is located at the address: Sint-Lendriksborre 5,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ZF Belgien SA were not found.
The main activity of ZF Belgien SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ZF Belgien SA is not available. You also can look at reviews of ZF Belgien SA, open positions, location of ZF Belgien SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZF Belgien SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZF Belgien SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZF Belgien SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZF Belgien SA, employees, financial statistics.