Harry Truyman

Contactgegevens Harry Truyman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harry Truyman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harry Truyman

Regio (region): Beveren-Waas 9120 - Belgium, België

Adres (address): Pastoor Steenssensstraat 145/1, België

Telefoon (phone): +32 03 775 30 36 +32 03 775 30 36

Fax (fax): +32 +32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harry Truyman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harry Truyman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harry Truyman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harry Truyman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harry Truyman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harry Truyman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harry Truyman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harry Truyman
Products information Harry Truyman

BTW identificatienummer (tax): BE01859954833
Ondernemingsnummer: 3446105957
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 407,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Harry Truyman zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harry Truyman
(Get full report from official database of BE for Harry Truyman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harry Truyman
Addition kinds of activities for Harry Truyman

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
636199. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
23219902. Uniform shirts: gemaakt van aangekochte materialen | Uniform shirts: made from purchased materials
26719906. Waxed papier: gemaakt van gekocht materiaal | Waxed paper: made from purchased material
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare

Werken bij Harry Truyman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harry Truyman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harry Truyman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harry Truyman. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Jobstudent verkoop C&A Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Leuven zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag door heen de week beschikbaar kunnen zijn. studenten die voornamelijk tijdens het eindejaar kunnen werken (december) - (door de week, zaterdagen, zondagen)

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: KONVERT INTERIM

    Type: Werfreserve

    Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van Harry Truyman in sociale netwerken
Look for responds of Harry Truyman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harry Truyman. Laat een reactie achter voor Harry Truyman. Harry Truyman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harry Truyman. Leave a respond for Harry Truyman. Harry Truyman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harry Truyman op de google maps. Adres en contacten Harry Truyman
Location of Harry Truyman on the google maps. Address and contacts of Harry Truyman

Andere gerelateerde bedrijven als come Harry Truyman Harry Truyman: Radar Automation NV | Ricoh Belgium | BGS VERHUUR | De Nil - Vhc bvba | Pictured Sounds vzw

Other related companies as Harry Truyman: Radar Automation NV | Ricoh Belgium | BGS VERHUUR | De Nil - Vhc bvba | Pictured Sounds vzw

Harry Truyman is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beveren-Waas 9120 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Harry Truyman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01859954833. Het bedrijf Harry Truyman bevindt zich op het adres: Pastoor Steenssensstraat 145/1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 407,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Harry Truyman zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Harry Truyman is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harry Truyman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harry Truyman, openstaande posities, locatie van Harry Truyman op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Harry Truyman is a company, that was registered 2005 in Beveren-Waas 9120 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Harry Truyman, company assigned to the tax number BE01859954833. The company Harry Truyman is located at the address: Pastoor Steenssensstraat 145/1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 407,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Harry Truyman were not found.
The main activity of Harry Truyman is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Harry Truyman is not available. You also can look at reviews of Harry Truyman, open positions, location of Harry Truyman on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harry Truyman, Beveren-Waas 9120 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harry Truyman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harry Truyman, Beveren-Waas 9120 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harry Truyman, employees, financial statistics.