Hannu Hyry

Contactgegevens Hannu Hyry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hannu Hyry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hannu Hyry

Regio (region): Chastre-Villeroux 1450 - BE, België

Adres (address): Rue dHevillers 26, België

Telefoon (phone): +32496100922 +32496100922

Fax (fax): +32 (84) 707-86-13 +32 (84) 707-86-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hannu Hyry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hannu Hyry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hannu Hyry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hannu Hyry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hannu Hyry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hannu Hyry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hannu Hyry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hannu Hyry
Products information Hannu Hyry

BTW identificatienummer (tax): BE08035369873
Ondernemingsnummer: 8131774902
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hannu Hyry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hannu Hyry
(Get full report from official database of BE for Hannu Hyry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hannu Hyry
Addition kinds of activities for Hannu Hyry

232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
38290702. thermokoppels | Thermocouples
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings

Werken bij Hannu Hyry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hannu Hyry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hannu Hyry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hannu Hyry. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Studentenjob verkoop supermarkt - Nijlen - avondwerk en/of weekendwerk (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt doorheen de week (vb. avonduren na school, of op woensdagnamiddag) of tijdens het weekend (zaterdag/en of zondag).

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van Hannu Hyry in sociale netwerken
Look for responds of Hannu Hyry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hannu Hyry. Laat een reactie achter voor Hannu Hyry. Hannu Hyry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hannu Hyry. Leave a respond for Hannu Hyry. Hannu Hyry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hannu Hyry op de google maps. Adres en contacten Hannu Hyry
Location of Hannu Hyry on the google maps. Address and contacts of Hannu Hyry

Andere gerelateerde bedrijven als come Hannu Hyry Hannu Hyry: Kevins Shop | Cartobox BVBA | Eierland BVBA | Bouwbedrijf Van Welkenhuyzen N.V. | BSI Benelux

Other related companies as Hannu Hyry: Kevins Shop | Cartobox BVBA | Eierland BVBA | Bouwbedrijf Van Welkenhuyzen N.V. | BSI Benelux

Hannu Hyry is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Chastre-Villeroux 1450 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Hannu Hyry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035369873. Het bedrijf Hannu Hyry bevindt zich op het adres: Rue dHevillers 26. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hannu Hyry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hannu Hyry is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hannu Hyry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hannu Hyry, openstaande posities, locatie van Hannu Hyry op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hannu Hyry is a company, that was registered 2005 in Chastre-Villeroux 1450 - BE region, Belgium. Full name of company is Hannu Hyry, company assigned to the tax number BE08035369873. The company Hannu Hyry is located at the address: Rue dHevillers 26. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hannu Hyry were not found.
The main activity of Hannu Hyry is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hannu Hyry is not available. You also can look at reviews of Hannu Hyry, open positions, location of Hannu Hyry on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hannu Hyry, Chastre-Villeroux 1450 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hannu Hyry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hannu Hyry, Chastre-Villeroux 1450 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hannu Hyry, employees, financial statistics.