Hallemeesch & Coutuer

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Hallemeesch & Coutuer
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Hallemeesch & Coutuer

Contactgegevens Hallemeesch & Coutuer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hallemeesch & Coutuer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hallemeesch & Coutuer

Regio (region): Heverlee, Leuven 3001 - BE, België

Adres (address): Burg. Stanislas De Rijcklaan 38, België

Telefoon (phone): 32 16 20 29 05 32 16 20 29 05

Fax (fax): 32 16 22 58 95 32 16 22 58 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hallemeesch & Coutuer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hallemeesch & Coutuer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hallemeesch & Coutuer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hallemeesch & Coutuer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hallemeesch & Coutuer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hallemeesch & Coutuer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hallemeesch & Coutuer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hallemeesch & Coutuer
Products information Hallemeesch & Coutuer

BTW identificatienummer (tax): BE04992706298
Ondernemingsnummer: 2182128906
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hallemeesch & Coutuer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hallemeesch & Coutuer
(Get full report from official database of BE for Hallemeesch & Coutuer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hallemeesch & Coutuer
Addition kinds of activities for Hallemeesch & Coutuer

514906. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
572200. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
921100. rechtbanken | Courts
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
38290510. Voorbeeldwisselaars, nucleaire straling | Sample changers, nuclear radiation
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij Hallemeesch & Coutuer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hallemeesch & Coutuer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hallemeesch & Coutuer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hallemeesch & Coutuer. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een nationaal verspreid familiebedrijf, is Vivaldis op zoek naar een Toonbankverkoper.  Als algemeen aanspreekpunt voor de klanten, ben jij verantwoordelijk voor: Advies verstrekken over het diverse aanbod machines Huurcontracten en offertes opstellen Telefonie en mailverkeer Afrekenen van de huurcontracten Opnemen van telefoon voor productinformatie

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van Hallemeesch & Coutuer in sociale netwerken
Look for responds of Hallemeesch & Coutuer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hallemeesch & Coutuer. Laat een reactie achter voor Hallemeesch & Coutuer. Hallemeesch & Coutuer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hallemeesch & Coutuer. Leave a respond for Hallemeesch & Coutuer. Hallemeesch & Coutuer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hallemeesch & Coutuer op de google maps. Adres en contacten Hallemeesch & Coutuer
Location of Hallemeesch & Coutuer on the google maps. Address and contacts of Hallemeesch & Coutuer

Andere gerelateerde bedrijven als come Hallemeesch & Coutuer Hallemeesch & Coutuer: APLUS SECURITY | Institut de Formation Permanente pour les Classes Moyennes et les Petites et Moyennes Entreprises | Vyva Immobiliën BVBA | DAEMS BVBA | De Vry NV

Other related companies as Hallemeesch & Coutuer: APLUS SECURITY | Institut de Formation Permanente pour les Classes Moyennes et les Petites et Moyennes Entreprises | Vyva Immobiliën BVBA | DAEMS BVBA | De Vry NV

Hallemeesch & Coutuer is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Heverlee, Leuven 3001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Hallemeesch & Coutuer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04992706298. Het bedrijf Hallemeesch & Coutuer bevindt zich op het adres: Burg. Stanislas De Rijcklaan 38. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hallemeesch & Coutuer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hallemeesch & Coutuer is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hallemeesch & Coutuer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hallemeesch & Coutuer, openstaande posities, locatie van Hallemeesch & Coutuer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hallemeesch & Coutuer is a company, that was registered 2018 in Heverlee, Leuven 3001 - BE region, Belgium. Full name of company is Hallemeesch & Coutuer, company assigned to the tax number BE04992706298. The company Hallemeesch & Coutuer is located at the address: Burg. Stanislas De Rijcklaan 38. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hallemeesch & Coutuer were not found.
The main activity of Hallemeesch & Coutuer is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hallemeesch & Coutuer is not available. You also can look at reviews of Hallemeesch & Coutuer, open positions, location of Hallemeesch & Coutuer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hallemeesch & Coutuer, Heverlee, Leuven 3001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hallemeesch & Coutuer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hallemeesch & Coutuer, Heverlee, Leuven 3001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hallemeesch & Coutuer, employees, financial statistics.