Ida Carapelle

Contactgegevens Ida Carapelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ida Carapelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ida Carapelle

Regio (region): 1050 - BRUSSELS - BELGIUM, België

Adres (address): Chaussee de Boitsfort 48 bte 3 - Brussels, België

Telefoon (phone): +3226608978 +3226608978

Fax (fax): +3226608990 +3226608990

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ida Carapelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ida Carapelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ida Carapelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ida Carapelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ida Carapelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ida Carapelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ida Carapelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ida Carapelle
Products information Ida Carapelle

BTW identificatienummer (tax): BE07985656738
Ondernemingsnummer: 9368560791
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ida Carapelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ida Carapelle
(Get full report from official database of BE for Ida Carapelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ida Carapelle
Addition kinds of activities for Ida Carapelle

17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
32720202. Vuilnisbakken, beton | Garbage boxes, concrete
39910103. Klitsbroekjes | Whisk brooms
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij Ida Carapelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ida Carapelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ida Carapelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ida Carapelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van Ida Carapelle in sociale netwerken
Look for responds of Ida Carapelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ida Carapelle. Laat een reactie achter voor Ida Carapelle. Ida Carapelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ida Carapelle. Leave a respond for Ida Carapelle. Ida Carapelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ida Carapelle op de google maps. Adres en contacten Ida Carapelle
Location of Ida Carapelle on the google maps. Address and contacts of Ida Carapelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Ida Carapelle Ida Carapelle: S&C BVBA | Dermac BVBA | Leuvenwinkelstad | MVT BVBA | Psy-Art e.b.v.b.a.

Other related companies as Ida Carapelle: S&C BVBA | Dermac BVBA | Leuvenwinkelstad | MVT BVBA | Psy-Art e.b.v.b.a.

Ida Carapelle is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio 1050 - BRUSSELS - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Ida Carapelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985656738. Het bedrijf Ida Carapelle bevindt zich op het adres: Chaussee de Boitsfort 48 bte 3 - Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ida Carapelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ida Carapelle is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ida Carapelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ida Carapelle, openstaande posities, locatie van Ida Carapelle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ida Carapelle is a company, that was registered 2018 in 1050 - BRUSSELS - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Ida Carapelle, company assigned to the tax number BE07985656738. The company Ida Carapelle is located at the address: Chaussee de Boitsfort 48 bte 3 - Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ida Carapelle were not found.
The main activity of Ida Carapelle is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ida Carapelle is not available. You also can look at reviews of Ida Carapelle, open positions, location of Ida Carapelle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ida Carapelle, 1050 - BRUSSELS - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ida Carapelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ida Carapelle, 1050 - BRUSSELS - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ida Carapelle, employees, financial statistics.