HOFKENS, ROELAND

Contactgegevens HOFKENS, ROELAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOFKENS, ROELAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOFKENS, ROELAND

Regio (region): BRECHT, 2960 - BE, België

Adres (address): Vondel 20, België

Telefoon (phone): 32 0 495 58 34 21 32 0 495 58 34 21

Fax (fax): +32 (63) 161-32-51 +32 (63) 161-32-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOFKENS, ROELAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOFKENS, ROELAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOFKENS, ROELAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOFKENS, ROELAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOFKENS, ROELAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOFKENS, ROELAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOFKENS, ROELAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOFKENS, ROELAND
Products information HOFKENS, ROELAND

BTW identificatienummer (tax): BE04785888671
Ondernemingsnummer: 4145111083
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HOFKENS, ROELAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOFKENS, ROELAND
(Get full report from official database of BE for HOFKENS, ROELAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOFKENS, ROELAND
Addition kinds of activities for HOFKENS, ROELAND

017100. Bessengewassen | Berry crops
265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
07119901. Dienstverlening voor meststoffen | Fertilizer application services
20999917. Thee mixen | Tea blending
23690404. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Jackets: girls', children's, and infants'
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets

Werken bij HOFKENS, ROELAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOFKENS, ROELAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOFKENS, ROELAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOFKENS, ROELAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Tegelzetter (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde tegelzetter in atelier.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van HOFKENS, ROELAND in sociale netwerken
Look for responds of HOFKENS, ROELAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOFKENS, ROELAND. Laat een reactie achter voor HOFKENS, ROELAND. HOFKENS, ROELAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOFKENS, ROELAND. Leave a respond for HOFKENS, ROELAND. HOFKENS, ROELAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOFKENS, ROELAND op de google maps. Adres en contacten HOFKENS, ROELAND
Location of HOFKENS, ROELAND on the google maps. Address and contacts of HOFKENS, ROELAND

Andere gerelateerde bedrijven als come HOFKENS, ROELAND HOFKENS, ROELAND: Exclusive Shoe Machinery SA | Verwimp BVBA | Sterilco S.A. | PI DATA Informatics bvba | Roch

Other related companies as HOFKENS, ROELAND: Exclusive Shoe Machinery SA | Verwimp BVBA | Sterilco S.A. | PI DATA Informatics bvba | Roch

HOFKENS, ROELAND is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio BRECHT, 2960 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HOFKENS, ROELAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04785888671. Het bedrijf HOFKENS, ROELAND bevindt zich op het adres: Vondel 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HOFKENS, ROELAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOFKENS, ROELAND is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOFKENS, ROELAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOFKENS, ROELAND, openstaande posities, locatie van HOFKENS, ROELAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOFKENS, ROELAND is a company, that was registered 2011 in BRECHT, 2960 - BE region, Belgium. Full name of company is HOFKENS, ROELAND, company assigned to the tax number BE04785888671. The company HOFKENS, ROELAND is located at the address: Vondel 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HOFKENS, ROELAND were not found.
The main activity of HOFKENS, ROELAND is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOFKENS, ROELAND is not available. You also can look at reviews of HOFKENS, ROELAND, open positions, location of HOFKENS, ROELAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOFKENS, ROELAND, BRECHT, 2960 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOFKENS, ROELAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOFKENS, ROELAND, BRECHT, 2960 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOFKENS, ROELAND, employees, financial statistics.