HINANT Xavier

Contactgegevens HINANT Xavier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HINANT Xavier: address, phone, fax, email, website, opening hours

HINANT Xavier

Regio (region): Bruxelles BE.1030 - BE, België

Adres (address): chaussee de Louvain 615, België

Telefoon (phone): (++32/0)486529596 (++32/0)486529596

Fax (fax): +32 (9) 897-21-66 +32 (9) 897-21-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HINANT Xavier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HINANT Xavier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HINANT Xavier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HINANT Xavier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HINANT Xavier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HINANT Xavier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HINANT Xavier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HINANT Xavier
Products information HINANT Xavier

BTW identificatienummer (tax): BE02533142089
Ondernemingsnummer: 7383331298
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HINANT Xavier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HINANT Xavier
(Get full report from official database of BE for HINANT Xavier)

Aanvulling soorten activiteiten voor HINANT Xavier
Addition kinds of activities for HINANT Xavier

0811. Houtwegen | Timber tracts
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
525100. Hardwarewinkels | Hardware stores
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
56329906. hoedenzaak | Millinery
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production

Werken bij HINANT Xavier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HINANT Xavier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HINANT Xavier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HINANT Xavier. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Hansbeke 16u/week (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Hansbeke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gastgezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Multicompany Traineeship (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671271-inline.html?cid=Partner_VDAB ORMIT Multicompany Programme - Do you want to lead the future? It's a complicated world we're living in. Things have never moved faster and futures have never been more insecure. To succeed in this new world, companies need a new breed of people. Young wolves that aren't afraid to lead and steer. To show the path and be the first to jump in the deep. Head first. It's these leaders we build here at ORMIT. It's what this traineeship is all about: transforming you from a talented and ambitious youngster into a powerful future leader who knows how to get things done. What will you be doing exactly? The traineeship consists of a unique triple-play: A series of challenging projects - We hand-pick leading companies with interesting challenges that fit your skills and ambitions. You could end up in a bank or in a big pharma company. But you may also spend time at an HR specialist or in FMCG. Point is, you'll find yourself immersed in different sectors. And each time, you'll be assigned interesting projects, with managers that are eager to play a part in your development. You'll learn new skills and professional behaviour at lightning speed. Personal development - You probably understand by now that ORMIT heavily invests in your growth. We team you up with a talent development manager whose up-close and personal coaching will prove invaluable to your growth. You'll get systematic, quality feedback to gain self-insight and improve your self management and career management. Accelerated learning - We'll ask you to come to the ORMIT-office regularly for training in leadership skills (negotiating, situational leadership, change management ...). All these trainings are hosted by top specialists in their field. We'll also put you in intervision groups with peers, where you'll get brutally honest personal feedback. Combined, these classroom and intervision trainings will allow you to grow from a young starter to a confident and powerful professional in no time.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van HINANT Xavier in sociale netwerken
Look for responds of HINANT Xavier in social networks

Lees alle opmerkingen voor HINANT Xavier. Laat een reactie achter voor HINANT Xavier. HINANT Xavier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HINANT Xavier. Leave a respond for HINANT Xavier. HINANT Xavier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HINANT Xavier op de google maps. Adres en contacten HINANT Xavier
Location of HINANT Xavier on the google maps. Address and contacts of HINANT Xavier

Andere gerelateerde bedrijven als come HINANT Xavier HINANT Xavier: De Pauw Systems NV | STAFF SELECTION SERVICES SA | P.M. UNITED BRANDS NV | Egetra N.V. | Pratec Corporation SA

Other related companies as HINANT Xavier: De Pauw Systems NV | STAFF SELECTION SERVICES SA | P.M. UNITED BRANDS NV | Egetra N.V. | Pratec Corporation SA

HINANT Xavier is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Bruxelles BE.1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HINANT Xavier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02533142089. Het bedrijf HINANT Xavier bevindt zich op het adres: chaussee de Louvain 615. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HINANT Xavier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HINANT Xavier is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HINANT Xavier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HINANT Xavier, openstaande posities, locatie van HINANT Xavier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HINANT Xavier is a company, that was registered 2007 in Bruxelles BE.1030 - BE region, Belgium. Full name of company is HINANT Xavier, company assigned to the tax number BE02533142089. The company HINANT Xavier is located at the address: chaussee de Louvain 615. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HINANT Xavier were not found.
The main activity of HINANT Xavier is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HINANT Xavier is not available. You also can look at reviews of HINANT Xavier, open positions, location of HINANT Xavier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HINANT Xavier, Bruxelles BE.1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HINANT Xavier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HINANT Xavier, Bruxelles BE.1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HINANT Xavier, employees, financial statistics.