HEYLEN, HUGO

Contactgegevens HEYLEN, HUGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYLEN, HUGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYLEN, HUGO

Regio (region): LEUVEN, BELGIUM 3012 - BE, België

Adres (address): k.Begaultlaan, België

Telefoon (phone): 003216230923 003216230923

Fax (fax): +32 (58) 665-99-86 +32 (58) 665-99-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYLEN, HUGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYLEN, HUGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYLEN, HUGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYLEN, HUGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYLEN, HUGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYLEN, HUGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYLEN, HUGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYLEN, HUGO
Products information HEYLEN, HUGO

BTW identificatienummer (tax): BE05019897460
Ondernemingsnummer: 2748748779
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HEYLEN, HUGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYLEN, HUGO
(Get full report from official database of BE for HEYLEN, HUGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYLEN, HUGO
Addition kinds of activities for HEYLEN, HUGO

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
35310616. Tractoren, tracklaying | Tractors, tracklaying
39490706. Beschermers: honkbal, basketbal, hockey, enz. | Protectors: baseball, basketball, hockey, etc.
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij HEYLEN, HUGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYLEN, HUGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYLEN, HUGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYLEN, HUGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van HEYLEN, HUGO in sociale netwerken
Look for responds of HEYLEN, HUGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYLEN, HUGO. Laat een reactie achter voor HEYLEN, HUGO. HEYLEN, HUGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYLEN, HUGO. Leave a respond for HEYLEN, HUGO. HEYLEN, HUGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYLEN, HUGO op de google maps. Adres en contacten HEYLEN, HUGO
Location of HEYLEN, HUGO on the google maps. Address and contacts of HEYLEN, HUGO

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYLEN, HUGO HEYLEN, HUGO: CINEHOME | O.T.S. | Locarent-Namur | Briqueterie de Ghlin S.A. | dieselmot sprl

Other related companies as HEYLEN, HUGO: CINEHOME | O.T.S. | Locarent-Namur | Briqueterie de Ghlin S.A. | dieselmot sprl

HEYLEN, HUGO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio LEUVEN, BELGIUM 3012 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYLEN, HUGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05019897460. Het bedrijf HEYLEN, HUGO bevindt zich op het adres: k.Begaultlaan. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HEYLEN, HUGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEYLEN, HUGO is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYLEN, HUGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYLEN, HUGO, openstaande posities, locatie van HEYLEN, HUGO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEYLEN, HUGO is a company, that was registered 2008 in LEUVEN, BELGIUM 3012 - BE region, Belgium. Full name of company is HEYLEN, HUGO, company assigned to the tax number BE05019897460. The company HEYLEN, HUGO is located at the address: k.Begaultlaan. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HEYLEN, HUGO were not found.
The main activity of HEYLEN, HUGO is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYLEN, HUGO is not available. You also can look at reviews of HEYLEN, HUGO, open positions, location of HEYLEN, HUGO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYLEN, HUGO, LEUVEN, BELGIUM 3012 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYLEN, HUGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYLEN, HUGO, LEUVEN, BELGIUM 3012 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYLEN, HUGO, employees, financial statistics.