HBD Communication s.a

Contactgegevens HBD Communication s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HBD Communication s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

HBD Communication s.a

Regio (region): Brussels, B-1170 - BE, België

Adres (address): Avenue des Criquets 23, België

Telefoon (phone): 32 2 675 27 27 32 2 675 27 27

Fax (fax): 32 2 675 14 25 32 2 675 14 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HBD Communication s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HBD Communication s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HBD Communication s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HBD Communication s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HBD Communication s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HBD Communication s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HBD Communication s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HBD Communication s.a
Products information HBD Communication s.a

BTW identificatienummer (tax): BE03496917724
Ondernemingsnummer: 8466857910
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 831,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HBD Communication s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HBD Communication s.a
(Get full report from official database of BE for HBD Communication s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor HBD Communication s.a
Addition kinds of activities for HBD Communication s.a

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
372899. Vliegtuigen onderdelen en uitrusting, nec, nec | Aircraft parts and equipment, nec, nec
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
28650316. Maleïnezuuranhydride | Maleic anhydride
30210100. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
38450202. defibrillator | Defibrillator
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
59639905. Sieraden verkoop, huis-naar-huis | Jewelry sales, house-to-house

Werken bij HBD Communication s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HBD Communication s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HBD Communication s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HBD Communication s.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • gemotiveerde jobstudenten te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SK TRAITEUR

    Type: Studentenjob

    Voor onze IKANA 2.0 gelegen in de Delhaize te Kasterlee zijn wij op zoek naar jobstudenten : Samen met de vaste collega's sta je in voor de verkoop van charcuterie- en traiteurproducten Je helpt mee met het voorbereiden / afsluiten van de verstoog Door de kennis die je hebt aangeleerd kan je de klanten adviseren in hun aankopen Je bent leergierig en klantvriendelijk Je bent flexibel in werkdagen

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van HBD Communication s.a in sociale netwerken
Look for responds of HBD Communication s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor HBD Communication s.a. Laat een reactie achter voor HBD Communication s.a. HBD Communication s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HBD Communication s.a. Leave a respond for HBD Communication s.a. HBD Communication s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HBD Communication s.a op de google maps. Adres en contacten HBD Communication s.a
Location of HBD Communication s.a on the google maps. Address and contacts of HBD Communication s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come HBD Communication s.a HBD Communication s.a: Marmorwerk Raeren SPRLU | PK Projects BVBA | Grosso Modo | Vandegaer (Kantoor) BVBA | Refrigiration Lambert sprl

Other related companies as HBD Communication s.a: Marmorwerk Raeren SPRLU | PK Projects BVBA | Grosso Modo | Vandegaer (Kantoor) BVBA | Refrigiration Lambert sprl

HBD Communication s.a is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HBD Communication s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03496917724. Het bedrijf HBD Communication s.a bevindt zich op het adres: Avenue des Criquets 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 831,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HBD Communication s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HBD Communication s.a is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HBD Communication s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HBD Communication s.a, openstaande posities, locatie van HBD Communication s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HBD Communication s.a is a company, that was registered 2016 in Brussels, B-1170 - BE region, Belgium. Full name of company is HBD Communication s.a, company assigned to the tax number BE03496917724. The company HBD Communication s.a is located at the address: Avenue des Criquets 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 831,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HBD Communication s.a were not found.
The main activity of HBD Communication s.a is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HBD Communication s.a is not available. You also can look at reviews of HBD Communication s.a, open positions, location of HBD Communication s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HBD Communication s.a, Brussels, B-1170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HBD Communication s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HBD Communication s.a, Brussels, B-1170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HBD Communication s.a, employees, financial statistics.