HAESENDONCK, GERT

Contactgegevens HAESENDONCK, GERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAESENDONCK, GERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAESENDONCK, GERT

Regio (region): LEUVEN BRABANT 3000 - BE, België

Adres (address): Ierse Predikherenstraat 14, België

Telefoon (phone): 003216230322 003216230322

Fax (fax): +32 (9) 492-65-90 +32 (9) 492-65-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAESENDONCK, GERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAESENDONCK, GERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAESENDONCK, GERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAESENDONCK, GERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAESENDONCK, GERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAESENDONCK, GERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAESENDONCK, GERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAESENDONCK, GERT
Products information HAESENDONCK, GERT

BTW identificatienummer (tax): BE01200775146
Ondernemingsnummer: 6618957519
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HAESENDONCK, GERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAESENDONCK, GERT
(Get full report from official database of BE for HAESENDONCK, GERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAESENDONCK, GERT
Addition kinds of activities for HAESENDONCK, GERT

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
24110300. Houten logs | Wooden logs
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
35489903. Las- en snijapparatuur en accessoires, niet inbegrepen | Welding and cutting apparatus and accessories, nec
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij HAESENDONCK, GERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAESENDONCK, GERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAESENDONCK, GERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAESENDONCK, GERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van HAESENDONCK, GERT in sociale netwerken
Look for responds of HAESENDONCK, GERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAESENDONCK, GERT. Laat een reactie achter voor HAESENDONCK, GERT. HAESENDONCK, GERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAESENDONCK, GERT. Leave a respond for HAESENDONCK, GERT. HAESENDONCK, GERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAESENDONCK, GERT op de google maps. Adres en contacten HAESENDONCK, GERT
Location of HAESENDONCK, GERT on the google maps. Address and contacts of HAESENDONCK, GERT

Andere gerelateerde bedrijven als come HAESENDONCK, GERT HAESENDONCK, GERT: ITC | INITIAL SECURITY NV | Sematec | Cosy Interiors BVBA | GEESTHUYS

Other related companies as HAESENDONCK, GERT: ITC | INITIAL SECURITY NV | Sematec | Cosy Interiors BVBA | GEESTHUYS

HAESENDONCK, GERT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio LEUVEN BRABANT 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HAESENDONCK, GERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01200775146. Het bedrijf HAESENDONCK, GERT bevindt zich op het adres: Ierse Predikherenstraat 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HAESENDONCK, GERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAESENDONCK, GERT is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAESENDONCK, GERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAESENDONCK, GERT, openstaande posities, locatie van HAESENDONCK, GERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAESENDONCK, GERT is a company, that was registered 2014 in LEUVEN BRABANT 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is HAESENDONCK, GERT, company assigned to the tax number BE01200775146. The company HAESENDONCK, GERT is located at the address: Ierse Predikherenstraat 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HAESENDONCK, GERT were not found.
The main activity of HAESENDONCK, GERT is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAESENDONCK, GERT is not available. You also can look at reviews of HAESENDONCK, GERT, open positions, location of HAESENDONCK, GERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAESENDONCK, GERT, LEUVEN BRABANT 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAESENDONCK, GERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAESENDONCK, GERT, LEUVEN BRABANT 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAESENDONCK, GERT, employees, financial statistics.