Guido Clauw

Contactgegevens Guido Clauw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guido Clauw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guido Clauw

Regio (region): Ninove, b-9400 - BE, België

Adres (address): Sint Jorisstraat 8, België

Telefoon (phone): 075/621.533 075/621.533

Fax (fax): 054/32.06.53 054/32.06.53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guido Clauw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guido Clauw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guido Clauw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guido Clauw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guido Clauw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guido Clauw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guido Clauw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guido Clauw
Products information Guido Clauw

BTW identificatienummer (tax): BE02941009521
Ondernemingsnummer: 6882629394
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Guido Clauw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guido Clauw
(Get full report from official database of BE for Guido Clauw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guido Clauw
Addition kinds of activities for Guido Clauw

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
518202. Sterke drank | Liquor
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
35370109. Skiddozen, metaal | Skid boxes, metal
38120304. Controle ontvangers | Control receivers
51691000. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials
73360201. Filmstrip en dia-producent | Film strip and slide producer

Werken bij Guido Clauw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guido Clauw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guido Clauw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guido Clauw. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van Guido Clauw in sociale netwerken
Look for responds of Guido Clauw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guido Clauw. Laat een reactie achter voor Guido Clauw. Guido Clauw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guido Clauw. Leave a respond for Guido Clauw. Guido Clauw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guido Clauw op de google maps. Adres en contacten Guido Clauw
Location of Guido Clauw on the google maps. Address and contacts of Guido Clauw

Andere gerelateerde bedrijven als come Guido Clauw Guido Clauw: COLAC B.V.B.A. | Mery Bois S.A. | Producten Manna N.V. | JGsoft | JASPER TOYS

Other related companies as Guido Clauw: COLAC B.V.B.A. | Mery Bois S.A. | Producten Manna N.V. | JGsoft | JASPER TOYS

Guido Clauw is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ninove, b-9400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Guido Clauw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02941009521. Het bedrijf Guido Clauw bevindt zich op het adres: Sint Jorisstraat 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Guido Clauw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guido Clauw is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guido Clauw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guido Clauw, openstaande posities, locatie van Guido Clauw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guido Clauw is a company, that was registered 1995 in Ninove, b-9400 - BE region, Belgium. Full name of company is Guido Clauw, company assigned to the tax number BE02941009521. The company Guido Clauw is located at the address: Sint Jorisstraat 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Guido Clauw were not found.
The main activity of Guido Clauw is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Guido Clauw is not available. You also can look at reviews of Guido Clauw, open positions, location of Guido Clauw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guido Clauw, Ninove, b-9400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guido Clauw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guido Clauw, Ninove, b-9400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guido Clauw, employees, financial statistics.