Guenter Hoermandinger

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Guenter Hoermandinger
Private companiesFood Stores • Guenter Hoermandinger

Contactgegevens Guenter Hoermandinger: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guenter Hoermandinger: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guenter Hoermandinger

Regio (region): Brussels B-1030 - BELGIUM, België

Adres (address): Avenue Paul Deschanel 257, België

Telefoon (phone): +44 (0)20 7240 5858 +44 (0)20 7240 5858

Fax (fax): +44 (0)20 7240 5859 +44 (0)20 7240 5859

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guenter Hoermandinger: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guenter Hoermandinger"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guenter Hoermandinger"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guenter Hoermandinger, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guenter Hoermandinger. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guenter Hoermandinger, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guenter Hoermandinger. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guenter Hoermandinger
Products information Guenter Hoermandinger

BTW identificatienummer (tax): BE01635833740
Ondernemingsnummer: 6684875488
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Guenter Hoermandinger zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guenter Hoermandinger
(Get full report from official database of BE for Guenter Hoermandinger)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guenter Hoermandinger
Addition kinds of activities for Guenter Hoermandinger

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
20320205. Enchiladas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Enchiladas: packaged in cans, jars, etc.
20770207. Walvisolie, geraffineerd | Whale oil, refined
51980100. verven | Paints
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds

Werken bij Guenter Hoermandinger: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guenter Hoermandinger: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guenter Hoermandinger. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guenter Hoermandinger. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Bekister (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

Zoek naar antwoorden van Guenter Hoermandinger in sociale netwerken
Look for responds of Guenter Hoermandinger in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guenter Hoermandinger. Laat een reactie achter voor Guenter Hoermandinger. Guenter Hoermandinger bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guenter Hoermandinger. Leave a respond for Guenter Hoermandinger. Guenter Hoermandinger on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guenter Hoermandinger op de google maps. Adres en contacten Guenter Hoermandinger
Location of Guenter Hoermandinger on the google maps. Address and contacts of Guenter Hoermandinger

Andere gerelateerde bedrijven als come Guenter Hoermandinger Guenter Hoermandinger: De Vlaminck | ATELIER J. BLOCKX ARCHITECTEN & INGENIEURS BVBA | CHALLENGER BENELUX | FInalyse | Meynen, Daniel

Other related companies as Guenter Hoermandinger: De Vlaminck | ATELIER J. BLOCKX ARCHITECTEN & INGENIEURS BVBA | CHALLENGER BENELUX | FInalyse | Meynen, Daniel

Guenter Hoermandinger is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Brussels B-1030 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Guenter Hoermandinger, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01635833740. Het bedrijf Guenter Hoermandinger bevindt zich op het adres: Avenue Paul Deschanel 257. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Guenter Hoermandinger zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guenter Hoermandinger is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guenter Hoermandinger is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guenter Hoermandinger, openstaande posities, locatie van Guenter Hoermandinger op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Guenter Hoermandinger is a company, that was registered 1993 in Brussels B-1030 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Guenter Hoermandinger, company assigned to the tax number BE01635833740. The company Guenter Hoermandinger is located at the address: Avenue Paul Deschanel 257. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Guenter Hoermandinger were not found.
The main activity of Guenter Hoermandinger is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Guenter Hoermandinger is not available. You also can look at reviews of Guenter Hoermandinger, open positions, location of Guenter Hoermandinger on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guenter Hoermandinger, Brussels B-1030 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guenter Hoermandinger, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guenter Hoermandinger, Brussels B-1030 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guenter Hoermandinger, employees, financial statistics.