HURET, THOMAS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • HURET, THOMAS
Private companiesMetal Mining • HURET, THOMAS

Contactgegevens HURET, THOMAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HURET, THOMAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HURET, THOMAS

Regio (region): BRUSSELS, BRUSSELS 1050 - BE, België

Adres (address): 34, bd G.jacques, België

Telefoon (phone): 023453258 023453258

Fax (fax): 023453258 023453258

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HURET, THOMAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HURET, THOMAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HURET, THOMAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HURET, THOMAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HURET, THOMAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HURET, THOMAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HURET, THOMAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HURET, THOMAS
Products information HURET, THOMAS

BTW identificatienummer (tax): BE09730834960
Ondernemingsnummer: 1553436279
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HURET, THOMAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HURET, THOMAS
(Get full report from official database of BE for HURET, THOMAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HURET, THOMAS
Addition kinds of activities for HURET, THOMAS

737103. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
32910700. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
35599935. Wallpaper trimmers | Wallpaper trimmers
35850102. Airconditioning, motorvoertuig | Air conditioning, motor vehicle
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
50230100. Keukengerei | Kitchenware
50310302. Deuren, combinatie, scherm-storm | Doors, combination, screen-storm

Werken bij HURET, THOMAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HURET, THOMAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HURET, THOMAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HURET, THOMAS. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van HURET, THOMAS in sociale netwerken
Look for responds of HURET, THOMAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HURET, THOMAS. Laat een reactie achter voor HURET, THOMAS. HURET, THOMAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HURET, THOMAS. Leave a respond for HURET, THOMAS. HURET, THOMAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HURET, THOMAS op de google maps. Adres en contacten HURET, THOMAS
Location of HURET, THOMAS on the google maps. Address and contacts of HURET, THOMAS

Andere gerelateerde bedrijven als come HURET, THOMAS HURET, THOMAS: Adam-Interconnection | Livo Sales & Services BVBA | CITY MOTORS NV | Vanbergen Verzekeringen | Mano Giusti sa

Other related companies as HURET, THOMAS: Adam-Interconnection | Livo Sales & Services BVBA | CITY MOTORS NV | Vanbergen Verzekeringen | Mano Giusti sa

HURET, THOMAS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, BRUSSELS 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HURET, THOMAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09730834960. Het bedrijf HURET, THOMAS bevindt zich op het adres: 34, bd G.jacques. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HURET, THOMAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HURET, THOMAS is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HURET, THOMAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HURET, THOMAS, openstaande posities, locatie van HURET, THOMAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HURET, THOMAS is a company, that was registered 1990 in BRUSSELS, BRUSSELS 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is HURET, THOMAS, company assigned to the tax number BE09730834960. The company HURET, THOMAS is located at the address: 34, bd G.jacques. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HURET, THOMAS were not found.
The main activity of HURET, THOMAS is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HURET, THOMAS is not available. You also can look at reviews of HURET, THOMAS, open positions, location of HURET, THOMAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HURET, THOMAS, BRUSSELS, BRUSSELS 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HURET, THOMAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HURET, THOMAS, BRUSSELS, BRUSSELS 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HURET, THOMAS, employees, financial statistics.