HTEL DE LABBAYE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HTEL DE LABBAYE
Private companiesHealth Services • HTEL DE LABBAYE

Contactgegevens HTEL DE LABBAYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HTEL DE LABBAYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HTEL DE LABBAYE

Regio (region): SAINT-HUBERT 6870 - BE, België

Adres (address): PLACE DU MARCHE 18, België

Telefoon (phone): 061/61.36.29 061/61.36.29

Fax (fax): +32 (82) 428-67-41 +32 (82) 428-67-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HTEL DE LABBAYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HTEL DE LABBAYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HTEL DE LABBAYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HTEL DE LABBAYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HTEL DE LABBAYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HTEL DE LABBAYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HTEL DE LABBAYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HTEL DE LABBAYE
Products information HTEL DE LABBAYE

BTW identificatienummer (tax): BE05463195800
Ondernemingsnummer: 4350006103
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HTEL DE LABBAYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HTEL DE LABBAYE
(Get full report from official database of BE for HTEL DE LABBAYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HTEL DE LABBAYE
Addition kinds of activities for HTEL DE LABBAYE

3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
26310300. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
84220202. Botanische tuin | Botanical garden

Werken bij HTEL DE LABBAYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HTEL DE LABBAYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HTEL DE LABBAYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HTEL DE LABBAYE. Looking for open vacancies in other companies

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

Zoek naar antwoorden van HTEL DE LABBAYE in sociale netwerken
Look for responds of HTEL DE LABBAYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HTEL DE LABBAYE. Laat een reactie achter voor HTEL DE LABBAYE. HTEL DE LABBAYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HTEL DE LABBAYE. Leave a respond for HTEL DE LABBAYE. HTEL DE LABBAYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HTEL DE LABBAYE op de google maps. Adres en contacten HTEL DE LABBAYE
Location of HTEL DE LABBAYE on the google maps. Address and contacts of HTEL DE LABBAYE

Andere gerelateerde bedrijven als come HTEL DE LABBAYE HTEL DE LABBAYE: Blow Authentic Decoration NV | Secur SA | Futureproof/Ecodesign | Lusterie Deknudt nv | QC ELECTRONICS SPRL

Other related companies as HTEL DE LABBAYE: Blow Authentic Decoration NV | Secur SA | Futureproof/Ecodesign | Lusterie Deknudt nv | QC ELECTRONICS SPRL

HTEL DE LABBAYE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio SAINT-HUBERT 6870 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is HTEL DE LABBAYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05463195800. Het bedrijf HTEL DE LABBAYE bevindt zich op het adres: PLACE DU MARCHE 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HTEL DE LABBAYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HTEL DE LABBAYE is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HTEL DE LABBAYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HTEL DE LABBAYE, openstaande posities, locatie van HTEL DE LABBAYE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HTEL DE LABBAYE is a company, that was registered 2007 in SAINT-HUBERT 6870 - BE region, Belgium. Full name of company is HTEL DE LABBAYE, company assigned to the tax number BE05463195800. The company HTEL DE LABBAYE is located at the address: PLACE DU MARCHE 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HTEL DE LABBAYE were not found.
The main activity of HTEL DE LABBAYE is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HTEL DE LABBAYE is not available. You also can look at reviews of HTEL DE LABBAYE, open positions, location of HTEL DE LABBAYE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HTEL DE LABBAYE, SAINT-HUBERT 6870 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HTEL DE LABBAYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HTEL DE LABBAYE, SAINT-HUBERT 6870 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HTEL DE LABBAYE, employees, financial statistics.