Bio Consult CVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Bio Consult CVBA
Private companiesForestry • Bio Consult CVBA

Contactgegevens Bio Consult CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bio Consult CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bio Consult CVBA

Regio (region): Antwerpen (Berchem), België

Adres (address): Statiestraat 164C,2600, België

Telefoon (phone): 0477 77 46 95 0477 77 46 95

Fax (fax): 03 287 37 71 03 287 37 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bio Consult CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bio Consult CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bio Consult CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bio Consult CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bio Consult CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bio Consult CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bio Consult CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bio Consult CVBA
Products information Bio Consult CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01169189453
Ondernemingsnummer: 2233489990
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bio Consult CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bio Consult CVBA
(Get full report from official database of BE for Bio Consult CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bio Consult CVBA
Addition kinds of activities for Bio Consult CVBA

3364. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
124199. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
35450103. Meterblokken | Gauge blocks
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange
89990302. Auteur | Author

Werken bij Bio Consult CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bio Consult CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bio Consult CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bio Consult CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

    Regio: HALMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

Zoek naar antwoorden van Bio Consult CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bio Consult CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bio Consult CVBA. Laat een reactie achter voor Bio Consult CVBA. Bio Consult CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bio Consult CVBA. Leave a respond for Bio Consult CVBA. Bio Consult CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bio Consult CVBA op de google maps. Adres en contacten Bio Consult CVBA
Location of Bio Consult CVBA on the google maps. Address and contacts of Bio Consult CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bio Consult CVBA Bio Consult CVBA: Idg-Recon | HAUTE ECOLE FRANCISCO FERRER | Avis | Maison des Vignes (La) | Ezziddeen Diamonds B.V.B.A.

Other related companies as Bio Consult CVBA: Idg-Recon | HAUTE ECOLE FRANCISCO FERRER | Avis | Maison des Vignes (La) | Ezziddeen Diamonds B.V.B.A.

Bio Consult CVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Bio Consult CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01169189453. Het bedrijf Bio Consult CVBA bevindt zich op het adres: Statiestraat 164C,2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bio Consult CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bio Consult CVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bio Consult CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bio Consult CVBA, openstaande posities, locatie van Bio Consult CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bio Consult CVBA is a company, that was registered 1997 in Antwerpen (Berchem) region, Belgium. Full name of company is Bio Consult CVBA, company assigned to the tax number BE01169189453. The company Bio Consult CVBA is located at the address: Statiestraat 164C,2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bio Consult CVBA were not found.
The main activity of Bio Consult CVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bio Consult CVBA is not available. You also can look at reviews of Bio Consult CVBA, open positions, location of Bio Consult CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bio Consult CVBA, Antwerpen (Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bio Consult CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bio Consult CVBA, Antwerpen (Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bio Consult CVBA, employees, financial statistics.