Goovaerts BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Goovaerts BVBA
Private companiesHealth Services • Goovaerts BVBA

Contactgegevens Goovaerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goovaerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goovaerts BVBA

Regio (region): Zaventem, 1130 - BE, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 613, België

Telefoon (phone): +32 (59) 196-72-69 +32 (59) 196-72-69

Fax (fax): 3227570554 3227570554

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goovaerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goovaerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goovaerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goovaerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goovaerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goovaerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goovaerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goovaerts BVBA
Products information Goovaerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01975311279
Ondernemingsnummer: 6940856933
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Goovaerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goovaerts BVBA
(Get full report from official database of BE for Goovaerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goovaerts BVBA
Addition kinds of activities for Goovaerts BVBA

22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
35410204. Deburring machines | Deburring machines
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
73190300. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij Goovaerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goovaerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goovaerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goovaerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • calculator elektriciteit (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: epTechnieken

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van normen, plannen, lastenboek, schema's een meetstaat opmaken of invullen. Het opvragen van prijzen bij zowel leveranciers als bij onderaannemers. In samenspraak projecten analyseren en de meest gepaste oplossing in offerte brengen. Het opmaken van technische fiches.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van Goovaerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goovaerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goovaerts BVBA. Laat een reactie achter voor Goovaerts BVBA. Goovaerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goovaerts BVBA. Leave a respond for Goovaerts BVBA. Goovaerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goovaerts BVBA op de google maps. Adres en contacten Goovaerts BVBA
Location of Goovaerts BVBA on the google maps. Address and contacts of Goovaerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goovaerts BVBA Goovaerts BVBA: KNAEPKENS DIRK BVBA | COTUBEX SA | Gemeenschapsonderwijs Zilverberk | Colman Watches | Objective Parrot - MMI

Other related companies as Goovaerts BVBA: KNAEPKENS DIRK BVBA | COTUBEX SA | Gemeenschapsonderwijs Zilverberk | Colman Watches | Objective Parrot - MMI

Goovaerts BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Zaventem, 1130 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Goovaerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01975311279. Het bedrijf Goovaerts BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 613. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Goovaerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goovaerts BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goovaerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goovaerts BVBA, openstaande posities, locatie van Goovaerts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goovaerts BVBA is a company, that was registered 1989 in Zaventem, 1130 - BE region, Belgium. Full name of company is Goovaerts BVBA, company assigned to the tax number BE01975311279. The company Goovaerts BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 613. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Goovaerts BVBA were not found.
The main activity of Goovaerts BVBA is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Goovaerts BVBA is not available. You also can look at reviews of Goovaerts BVBA, open positions, location of Goovaerts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goovaerts BVBA, Zaventem, 1130 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goovaerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goovaerts BVBA, Zaventem, 1130 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goovaerts BVBA, employees, financial statistics.