Goovaerts BVBA

Contactgegevens Goovaerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goovaerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goovaerts BVBA

Regio (region): Zaventem 1130 - BE, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 613, België

Telefoon (phone): +32 (60) 413-88-35 +32 (60) 413-88-35

Fax (fax): +3227570554 +3227570554

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goovaerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goovaerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goovaerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goovaerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goovaerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goovaerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goovaerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goovaerts BVBA
Products information Goovaerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05936706542
Ondernemingsnummer: 8580841064
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Goovaerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goovaerts BVBA
(Get full report from official database of BE for Goovaerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goovaerts BVBA
Addition kinds of activities for Goovaerts BVBA

502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic

Werken bij Goovaerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goovaerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goovaerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goovaerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Automation engineer milieu- en energietechnologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als automation & Commissioning Engineer werk je samen met de projectleider. Je staat in voor de voorbereiding en opstart van nieuwe installaties, voornamelijk biogasinstallaties, water- en luchtzuivering. Je ontwerpt en programmeert de software en bedieningsschermen (PLC, meettoestellen, frequentieomvormers, HMI). Je blijft betrokken bij het project om de installatie te testen en mee op te starten. Je verhelpt eventuele opstartproblemen. Je geeft service bij problemen en ga je bij de klant ter plaatse indien nodig.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van Goovaerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goovaerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goovaerts BVBA. Laat een reactie achter voor Goovaerts BVBA. Goovaerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goovaerts BVBA. Leave a respond for Goovaerts BVBA. Goovaerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goovaerts BVBA op de google maps. Adres en contacten Goovaerts BVBA
Location of Goovaerts BVBA on the google maps. Address and contacts of Goovaerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goovaerts BVBA Goovaerts BVBA: G & D Gevel Bepleistering VOF | VLOER- & TEGELWERKEN ULRICH VAN LANGENHOVE BVBA | Krekelhof | Brainstorm | Layers NV

Other related companies as Goovaerts BVBA: G & D Gevel Bepleistering VOF | VLOER- & TEGELWERKEN ULRICH VAN LANGENHOVE BVBA | Krekelhof | Brainstorm | Layers NV

Goovaerts BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Zaventem 1130 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Goovaerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05936706542. Het bedrijf Goovaerts BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 613. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Goovaerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goovaerts BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goovaerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goovaerts BVBA, openstaande posities, locatie van Goovaerts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goovaerts BVBA is a company, that was registered 1991 in Zaventem 1130 - BE region, Belgium. Full name of company is Goovaerts BVBA, company assigned to the tax number BE05936706542. The company Goovaerts BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 613. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Goovaerts BVBA were not found.
The main activity of Goovaerts BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Goovaerts BVBA is not available. You also can look at reviews of Goovaerts BVBA, open positions, location of Goovaerts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goovaerts BVBA, Zaventem 1130 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goovaerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goovaerts BVBA, Zaventem 1130 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goovaerts BVBA, employees, financial statistics.