Goemaes Nicolas

Contactgegevens Goemaes Nicolas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goemaes Nicolas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goemaes Nicolas

Regio (region): 1030 bruxelles, - BE BE, België

Adres (address): rue e.smits, België

Telefoon (phone): 32 04 79 48 54 32 04 79 48 54

Fax (fax): +32 (86) 599-59-97 +32 (86) 599-59-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goemaes Nicolas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goemaes Nicolas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goemaes Nicolas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goemaes Nicolas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goemaes Nicolas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goemaes Nicolas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goemaes Nicolas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goemaes Nicolas
Products information Goemaes Nicolas

BTW identificatienummer (tax): BE01340301513
Ondernemingsnummer: 8617370605
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Goemaes Nicolas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goemaes Nicolas
(Get full report from official database of BE for Goemaes Nicolas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goemaes Nicolas
Addition kinds of activities for Goemaes Nicolas

922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
27520501. Atlassen, gelithografeerd | Atlases, lithographed
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim
50840805. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij Goemaes Nicolas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goemaes Nicolas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goemaes Nicolas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goemaes Nicolas. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in 2 ploegen

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

Zoek naar antwoorden van Goemaes Nicolas in sociale netwerken
Look for responds of Goemaes Nicolas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goemaes Nicolas. Laat een reactie achter voor Goemaes Nicolas. Goemaes Nicolas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goemaes Nicolas. Leave a respond for Goemaes Nicolas. Goemaes Nicolas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goemaes Nicolas op de google maps. Adres en contacten Goemaes Nicolas
Location of Goemaes Nicolas on the google maps. Address and contacts of Goemaes Nicolas

Andere gerelateerde bedrijven als come Goemaes Nicolas Goemaes Nicolas: Foets NV | Gorris Verzekeringen NV | Van Den Abbeele & Partners G.C.V. CV | Corona De Maesschalck N.V. | Fujifilm Medical Systems Benelux N.V.

Other related companies as Goemaes Nicolas: Foets NV | Gorris Verzekeringen NV | Van Den Abbeele & Partners G.C.V. CV | Corona De Maesschalck N.V. | Fujifilm Medical Systems Benelux N.V.

Goemaes Nicolas is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio 1030 bruxelles, - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Goemaes Nicolas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01340301513. Het bedrijf Goemaes Nicolas bevindt zich op het adres: rue e.smits. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Goemaes Nicolas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goemaes Nicolas is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goemaes Nicolas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goemaes Nicolas, openstaande posities, locatie van Goemaes Nicolas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goemaes Nicolas is a company, that was registered 1993 in 1030 bruxelles, - BE BE region, Belgium. Full name of company is Goemaes Nicolas, company assigned to the tax number BE01340301513. The company Goemaes Nicolas is located at the address: rue e.smits. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Goemaes Nicolas were not found.
The main activity of Goemaes Nicolas is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Goemaes Nicolas is not available. You also can look at reviews of Goemaes Nicolas, open positions, location of Goemaes Nicolas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goemaes Nicolas, 1030 bruxelles, - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goemaes Nicolas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goemaes Nicolas, 1030 bruxelles, - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goemaes Nicolas, employees, financial statistics.