GlobalVest sa

Contactgegevens GlobalVest sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GlobalVest sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

GlobalVest sa

Regio (region): Bruxelles, 1030 - BE, België

Adres (address): 156 avenue du Diamant, België

Telefoon (phone): 32.2.732.57.93 fax- +32.2.7 32.2.732.57.93 fax- +32.2.7

Fax (fax): 32.2.734.77.40 32.2.734.77.40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GlobalVest sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GlobalVest sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GlobalVest sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GlobalVest sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GlobalVest sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GlobalVest sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GlobalVest sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GlobalVest sa
Products information GlobalVest sa

BTW identificatienummer (tax): BE01215332031
Ondernemingsnummer: 1831390380
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GlobalVest sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GlobalVest sa
(Get full report from official database of BE for GlobalVest sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor GlobalVest sa
Addition kinds of activities for GlobalVest sa

651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
793300. Bowling centra | Bowling centers
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
35550600. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials

Werken bij GlobalVest sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GlobalVest sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GlobalVest sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GlobalVest sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van GlobalVest sa in sociale netwerken
Look for responds of GlobalVest sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor GlobalVest sa. Laat een reactie achter voor GlobalVest sa. GlobalVest sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GlobalVest sa. Leave a respond for GlobalVest sa. GlobalVest sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GlobalVest sa op de google maps. Adres en contacten GlobalVest sa
Location of GlobalVest sa on the google maps. Address and contacts of GlobalVest sa

Andere gerelateerde bedrijven als come GlobalVest sa GlobalVest sa: Apema sprl-AK Sport | Iris Print | Deltenre (Ets) | Turla sprl | Etienne Bonne Fortune S.A.

Other related companies as GlobalVest sa: Apema sprl-AK Sport | Iris Print | Deltenre (Ets) | Turla sprl | Etienne Bonne Fortune S.A.

GlobalVest sa is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GlobalVest sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01215332031. Het bedrijf GlobalVest sa bevindt zich op het adres: 156 avenue du Diamant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GlobalVest sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GlobalVest sa is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GlobalVest sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GlobalVest sa, openstaande posities, locatie van GlobalVest sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GlobalVest sa is a company, that was registered 1991 in Bruxelles, 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is GlobalVest sa, company assigned to the tax number BE01215332031. The company GlobalVest sa is located at the address: 156 avenue du Diamant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GlobalVest sa were not found.
The main activity of GlobalVest sa is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GlobalVest sa is not available. You also can look at reviews of GlobalVest sa, open positions, location of GlobalVest sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GlobalVest sa, Bruxelles, 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GlobalVest sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GlobalVest sa, Bruxelles, 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GlobalVest sa, employees, financial statistics.