Gianfranco, Lanucara

Contactgegevens Gianfranco, Lanucara: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gianfranco, Lanucara: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gianfranco, Lanucara

Regio (region): brussels - BE, België

Adres (address): 75 rue du mail, België

Telefoon (phone): 00 32 2 538 04 64 00 32 2 538 04 64

Fax (fax): +32 (9) 502-27-25 +32 (9) 502-27-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gianfranco, Lanucara: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gianfranco, Lanucara"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gianfranco, Lanucara"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gianfranco, Lanucara, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gianfranco, Lanucara. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gianfranco, Lanucara, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gianfranco, Lanucara. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gianfranco, Lanucara
Products information Gianfranco, Lanucara

BTW identificatienummer (tax): BE01809417724
Ondernemingsnummer: 9029357910
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gianfranco, Lanucara zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gianfranco, Lanucara
(Get full report from official database of BE for Gianfranco, Lanucara)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gianfranco, Lanucara
Addition kinds of activities for Gianfranco, Lanucara

679901. Commodity investeerders | Commodity investors
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
55419902. Marine service station | Marine service station
86119904. Junior Kamer van Koophandel | Junior chamber of commerce

Werken bij Gianfranco, Lanucara: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gianfranco, Lanucara: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gianfranco, Lanucara. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gianfranco, Lanucara. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Technisch en Logistiek Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden. - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van Gianfranco, Lanucara in sociale netwerken
Look for responds of Gianfranco, Lanucara in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gianfranco, Lanucara. Laat een reactie achter voor Gianfranco, Lanucara. Gianfranco, Lanucara bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gianfranco, Lanucara. Leave a respond for Gianfranco, Lanucara. Gianfranco, Lanucara on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gianfranco, Lanucara op de google maps. Adres en contacten Gianfranco, Lanucara
Location of Gianfranco, Lanucara on the google maps. Address and contacts of Gianfranco, Lanucara

Andere gerelateerde bedrijven als come Gianfranco, Lanucara Gianfranco, Lanucara: Byloos | Borremans NV | Martin M SA | Happy Papers N.V. | Staar Development Co sa

Other related companies as Gianfranco, Lanucara: Byloos | Borremans NV | Martin M SA | Happy Papers N.V. | Staar Development Co sa

Gianfranco, Lanucara is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio brussels - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Gianfranco, Lanucara, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809417724. Het bedrijf Gianfranco, Lanucara bevindt zich op het adres: 75 rue du mail. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gianfranco, Lanucara zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gianfranco, Lanucara is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gianfranco, Lanucara is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gianfranco, Lanucara, openstaande posities, locatie van Gianfranco, Lanucara op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gianfranco, Lanucara is a company, that was registered 1985 in brussels - BE region, Belgium. Full name of company is Gianfranco, Lanucara, company assigned to the tax number BE01809417724. The company Gianfranco, Lanucara is located at the address: 75 rue du mail. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gianfranco, Lanucara were not found.
The main activity of Gianfranco, Lanucara is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gianfranco, Lanucara is not available. You also can look at reviews of Gianfranco, Lanucara, open positions, location of Gianfranco, Lanucara on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gianfranco, Lanucara, brussels - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gianfranco, Lanucara, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gianfranco, Lanucara, brussels - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gianfranco, Lanucara, employees, financial statistics.