Geurts

Contactgegevens Geurts: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geurts: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geurts

Regio (region): Brussels B 1150 - BE, België

Adres (address): Avenue Charles Thielemans 111, België

Telefoon (phone): 32478880284 32478880284

Fax (fax): +32 (19) 241-17-29 +32 (19) 241-17-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geurts: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geurts"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geurts"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geurts, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geurts. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geurts, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geurts. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geurts
Products information Geurts

BTW identificatienummer (tax): BE01941253662
Ondernemingsnummer: 6594787597
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Geurts zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geurts
(Get full report from official database of BE for Geurts)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geurts
Addition kinds of activities for Geurts

395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
26750400. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
50399911. Septische tanks | Septic tanks
53310000. Variety winkels | Variety stores

Werken bij Geurts: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geurts: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geurts. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geurts. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Preventie Adviseur (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een preventieadviseur Bent u in het bezit van een attest preventieadviseur niveau 2? Administratieve opvolging en verslagen opmaken schrikken jou niet af Heeft u al een eerste werkervaring als preventieadviseur? Dan is dit de job die jij zoekt! Taken: * Werkplekinspecties * Organiseren opleidingen (vakbekwaamheid, EHBO, VCA basisopleiding, VCA leidinggevenden * Attesten goede uitvoering opvolgen * Analyse incidenten/ongevallen * Audit-opvolging * Update ricico-analyses * Stockbeheer * Opvolging kosten materieel : kosten en onderhoud oa. controle facturen * Nacalculatie werven (controle facturen – bonnen – bestellingen) * …

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

     De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Test & Repair Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

Zoek naar antwoorden van Geurts in sociale netwerken
Look for responds of Geurts in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geurts. Laat een reactie achter voor Geurts. Geurts bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geurts. Leave a respond for Geurts. Geurts on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geurts op de google maps. Adres en contacten Geurts
Location of Geurts on the google maps. Address and contacts of Geurts

Andere gerelateerde bedrijven als come Geurts Geurts: Mampay & Zn BVBA | DE BLAUWE SCHUIT | Bekaert Elektro BVBA | Asap Interim N.V. | Warez Forum

Other related companies as Geurts: Mampay & Zn BVBA | DE BLAUWE SCHUIT | Bekaert Elektro BVBA | Asap Interim N.V. | Warez Forum

Geurts is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussels B 1150 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Geurts, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01941253662. Het bedrijf Geurts bevindt zich op het adres: Avenue Charles Thielemans 111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 279,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Geurts zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geurts is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geurts is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geurts, openstaande posities, locatie van Geurts op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Geurts is a company, that was registered 2010 in Brussels B 1150 - BE region, Belgium. Full name of company is Geurts, company assigned to the tax number BE01941253662. The company Geurts is located at the address: Avenue Charles Thielemans 111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 279,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Geurts were not found.
The main activity of Geurts is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Geurts is not available. You also can look at reviews of Geurts, open positions, location of Geurts on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geurts, Brussels B 1150 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geurts, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geurts, Brussels B 1150 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geurts, employees, financial statistics.