Gert Van de Wouwer

Contactgegevens Gert Van de Wouwer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gert Van de Wouwer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gert Van de Wouwer

Regio (region): Aartselaar Aartselaar 2630 - BE, België

Adres (address): Ysselaarlaan 79, België

Telefoon (phone): 32-03-289.92.04 32-03-289.92.04

Fax (fax): +32 (56) 466-45-54 +32 (56) 466-45-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gert Van de Wouwer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gert Van de Wouwer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gert Van de Wouwer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gert Van de Wouwer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gert Van de Wouwer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gert Van de Wouwer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gert Van de Wouwer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gert Van de Wouwer
Products information Gert Van de Wouwer

BTW identificatienummer (tax): BE02199707031
Ondernemingsnummer: 2253265380
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gert Van de Wouwer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gert Van de Wouwer
(Get full report from official database of BE for Gert Van de Wouwer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gert Van de Wouwer
Addition kinds of activities for Gert Van de Wouwer

142901. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
515905. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
20239909. Lactose, eetbaar (melksuiker) | Lactose, edible (milk sugar)
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
36299901. Spuitmachines, elektrisch | Blasting machines, electrical
73890700. Afwerking diensten | Finishing services
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver
92239908. Reformatorische, overheid | Reformatory, government

Werken bij Gert Van de Wouwer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gert Van de Wouwer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gert Van de Wouwer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gert Van de Wouwer. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Hulpploegchef 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenfirma in Ardooie zijn wij op zoek naar een hulpploegchef. Samen met de ploegchef staat u in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijn voor diepvriesgroenten. U werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. U zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf opgemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. U geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met uw collega-ploegchefs die voor of na u opstarten. U geeft leiding aan een 25-tal personen. U rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

  • Hulpkok (flexi-job) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KAPEL 16

    Type: Flexijob

    Je bent geboren met een devotie voor smaak en koken is gewoon je passie. We zoeken een hulp in de keuken met een beetje ervaring maar met vooral veel goesting om bij te leren en te spelen met smaken. Wat zijn je taken? - koude bereidingen - desserts - dresseren van borden - doorgeven tijdens service - mis-en-place - brainstormen over suggesties - bewaken van kwaliteit - proper houden van keuken - zelfstandig beheer van de keuken op minder drukke momenten

Zoek naar antwoorden van Gert Van de Wouwer in sociale netwerken
Look for responds of Gert Van de Wouwer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gert Van de Wouwer. Laat een reactie achter voor Gert Van de Wouwer. Gert Van de Wouwer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gert Van de Wouwer. Leave a respond for Gert Van de Wouwer. Gert Van de Wouwer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gert Van de Wouwer op de google maps. Adres en contacten Gert Van de Wouwer
Location of Gert Van de Wouwer on the google maps. Address and contacts of Gert Van de Wouwer

Andere gerelateerde bedrijven als come Gert Van de Wouwer Gert Van de Wouwer: JGA Consult | Ateliers Franc Motor SA | MAN DIRK | Maes Gieterijen BVBA | Arenberg Consult V.Z.W.

Other related companies as Gert Van de Wouwer: JGA Consult | Ateliers Franc Motor SA | MAN DIRK | Maes Gieterijen BVBA | Arenberg Consult V.Z.W.

Gert Van de Wouwer is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aartselaar Aartselaar 2630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Gert Van de Wouwer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199707031. Het bedrijf Gert Van de Wouwer bevindt zich op het adres: Ysselaarlaan 79. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 389,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gert Van de Wouwer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gert Van de Wouwer is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gert Van de Wouwer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gert Van de Wouwer, openstaande posities, locatie van Gert Van de Wouwer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gert Van de Wouwer is a company, that was registered 2001 in Aartselaar Aartselaar 2630 - BE region, Belgium. Full name of company is Gert Van de Wouwer, company assigned to the tax number BE02199707031. The company Gert Van de Wouwer is located at the address: Ysselaarlaan 79. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 389,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gert Van de Wouwer were not found.
The main activity of Gert Van de Wouwer is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gert Van de Wouwer is not available. You also can look at reviews of Gert Van de Wouwer, open positions, location of Gert Van de Wouwer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gert Van de Wouwer, Aartselaar Aartselaar 2630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gert Van de Wouwer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gert Van de Wouwer, Aartselaar Aartselaar 2630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gert Van de Wouwer, employees, financial statistics.