Gert Parisis

Contactgegevens Gert Parisis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gert Parisis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gert Parisis

Regio (region): Wijgmaal BT. B-3018 - BE, België

Adres (address): Dongelsplein 11, België

Telefoon (phone): +32092690515 +32092690515

Fax (fax): +32 (84) 252-21-13 +32 (84) 252-21-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gert Parisis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gert Parisis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gert Parisis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gert Parisis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gert Parisis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gert Parisis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gert Parisis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gert Parisis
Products information Gert Parisis

BTW identificatienummer (tax): BE09987091064
Ondernemingsnummer: 8802490234
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gert Parisis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gert Parisis
(Get full report from official database of BE for Gert Parisis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gert Parisis
Addition kinds of activities for Gert Parisis

751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
54210202. Bevriezers, vlees | Freezer provisioners, meat
73890411. Textielontwerpers | Textile designers
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij Gert Parisis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gert Parisis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gert Parisis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gert Parisis. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Jobstudenten / flexi jobs weekendwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE LIBRARY

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerd personeel

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Gert Parisis in sociale netwerken
Look for responds of Gert Parisis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gert Parisis. Laat een reactie achter voor Gert Parisis. Gert Parisis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gert Parisis. Leave a respond for Gert Parisis. Gert Parisis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gert Parisis op de google maps. Adres en contacten Gert Parisis
Location of Gert Parisis on the google maps. Address and contacts of Gert Parisis

Andere gerelateerde bedrijven als come Gert Parisis Gert Parisis: CDN-CAIC SPRL | HCS Catering | De Immotheker BVBA | XRT NV | BON-VAL BRONNEN/ SOURCES-BAVIK BROUWERIJ/BRASSERIE

Other related companies as Gert Parisis: CDN-CAIC SPRL | HCS Catering | De Immotheker BVBA | XRT NV | BON-VAL BRONNEN/ SOURCES-BAVIK BROUWERIJ/BRASSERIE

Gert Parisis is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Wijgmaal BT. B-3018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Gert Parisis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09987091064. Het bedrijf Gert Parisis bevindt zich op het adres: Dongelsplein 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gert Parisis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gert Parisis is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gert Parisis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gert Parisis, openstaande posities, locatie van Gert Parisis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gert Parisis is a company, that was registered 1985 in Wijgmaal BT. B-3018 - BE region, Belgium. Full name of company is Gert Parisis, company assigned to the tax number BE09987091064. The company Gert Parisis is located at the address: Dongelsplein 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gert Parisis were not found.
The main activity of Gert Parisis is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gert Parisis is not available. You also can look at reviews of Gert Parisis, open positions, location of Gert Parisis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gert Parisis, Wijgmaal BT. B-3018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gert Parisis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gert Parisis, Wijgmaal BT. B-3018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gert Parisis, employees, financial statistics.