Gerstbrein.com

Contactgegevens Gerstbrein.com: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerstbrein.com: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerstbrein.com

Regio (region): 1200 - BELGIUM - BELGIUM, België

Adres (address): Ave. du Castel 29 - Brussels, België

Telefoon (phone): 322771-8720 322771-8720

Fax (fax): +32 (16) 515-77-67 +32 (16) 515-77-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerstbrein.com: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerstbrein.com"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerstbrein.com"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerstbrein.com, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerstbrein.com. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerstbrein.com, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerstbrein.com. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerstbrein.com
Products information Gerstbrein.com

BTW identificatienummer (tax): BE03175292968
Ondernemingsnummer: 4037445068
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Gerstbrein.com zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerstbrein.com
(Get full report from official database of BE for Gerstbrein.com)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerstbrein.com
Addition kinds of activities for Gerstbrein.com

30890320. Raamkaders en sash, kunststoffen | Window frames and sash, plastics
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
73790000. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair

Werken bij Gerstbrein.com: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerstbrein.com: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerstbrein.com. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerstbrein.com. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • VERKOPER VAN MOTORHOMES AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: URBANO MOTORHOMES

    Type: Vaste Job

    Als verkoper van hoogkwalitatieve motorhomes zal u vooreerst een grondige kennismaking met het product doorlopen. U wordt een drijvende kracht binnen de toonzaal. U motiveert uw collega's, vooral door te streven naar steeds betere resultaten. U denkt en werkt actief mee aan de commerciële strategie en bijhorende administratie. U wordt een commerciële toeverlaat voor onze talrijke klanten, volgt hen op en speelt alert in op nieuwe aanvragen. Kwaliteit, service en klantentevredenheid zijn voor u sleutelwoorden.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van Gerstbrein.com in sociale netwerken
Look for responds of Gerstbrein.com in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerstbrein.com. Laat een reactie achter voor Gerstbrein.com. Gerstbrein.com bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerstbrein.com. Leave a respond for Gerstbrein.com. Gerstbrein.com on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerstbrein.com op de google maps. Adres en contacten Gerstbrein.com
Location of Gerstbrein.com on the google maps. Address and contacts of Gerstbrein.com

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerstbrein.com Gerstbrein.com: Verplaetsen Airconditioning | TROC INTERNATIONAL | Hecq SA | CARGO | franois stasiuk

Other related companies as Gerstbrein.com: Verplaetsen Airconditioning | TROC INTERNATIONAL | Hecq SA | CARGO | franois stasiuk

Gerstbrein.com is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio 1200 - BELGIUM - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerstbrein.com, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03175292968. Het bedrijf Gerstbrein.com bevindt zich op het adres: Ave. du Castel 29 - Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 463,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Gerstbrein.com zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerstbrein.com is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerstbrein.com is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerstbrein.com, openstaande posities, locatie van Gerstbrein.com op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gerstbrein.com is a company, that was registered 1991 in 1200 - BELGIUM - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Gerstbrein.com, company assigned to the tax number BE03175292968. The company Gerstbrein.com is located at the address: Ave. du Castel 29 - Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 463,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Gerstbrein.com were not found.
The main activity of Gerstbrein.com is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerstbrein.com is not available. You also can look at reviews of Gerstbrein.com, open positions, location of Gerstbrein.com on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerstbrein.com, 1200 - BELGIUM - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerstbrein.com, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerstbrein.com, 1200 - BELGIUM - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerstbrein.com, employees, financial statistics.