Gerousse Consulting en Services

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Gerousse Consulting en Services
Private companiesNonclassifiable Establishments • Gerousse Consulting en Services

Contactgegevens Gerousse Consulting en Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerousse Consulting en Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerousse Consulting en Services

Regio (region): Borgerhout A 2140 - BE, België

Adres (address): Berhchemlei 226, België

Telefoon (phone): +32 475 46 93 98 +32 475 46 93 98

Fax (fax): +32 (9) 852-62-72 +32 (9) 852-62-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerousse Consulting en Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerousse Consulting en Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerousse Consulting en Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerousse Consulting en Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerousse Consulting en Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerousse Consulting en Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerousse Consulting en Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerousse Consulting en Services
Products information Gerousse Consulting en Services

BTW identificatienummer (tax): BE03172271728
Ondernemingsnummer: 1974487304
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gerousse Consulting en Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerousse Consulting en Services
(Get full report from official database of BE for Gerousse Consulting en Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerousse Consulting en Services
Addition kinds of activities for Gerousse Consulting en Services

3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
51479901. Reuzel | Lard
51999916. Ijs, vervaardigd of natuurlijk | Ice, manufactured or natural

Werken bij Gerousse Consulting en Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerousse Consulting en Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerousse Consulting en Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerousse Consulting en Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van Gerousse Consulting en Services in sociale netwerken
Look for responds of Gerousse Consulting en Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerousse Consulting en Services. Laat een reactie achter voor Gerousse Consulting en Services. Gerousse Consulting en Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerousse Consulting en Services. Leave a respond for Gerousse Consulting en Services. Gerousse Consulting en Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerousse Consulting en Services op de google maps. Adres en contacten Gerousse Consulting en Services
Location of Gerousse Consulting en Services on the google maps. Address and contacts of Gerousse Consulting en Services

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerousse Consulting en Services Gerousse Consulting en Services: Elro Montage | 3D Solutions & Technics | Lhoist Western Europe | SANTINON SPRL | VZW euro-ontmoetingen

Other related companies as Gerousse Consulting en Services: Elro Montage | 3D Solutions & Technics | Lhoist Western Europe | SANTINON SPRL | VZW euro-ontmoetingen

Gerousse Consulting en Services is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Borgerhout A 2140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerousse Consulting en Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03172271728. Het bedrijf Gerousse Consulting en Services bevindt zich op het adres: Berhchemlei 226. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gerousse Consulting en Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gerousse Consulting en Services is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerousse Consulting en Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerousse Consulting en Services, openstaande posities, locatie van Gerousse Consulting en Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gerousse Consulting en Services is a company, that was registered 1996 in Borgerhout A 2140 - BE region, Belgium. Full name of company is Gerousse Consulting en Services, company assigned to the tax number BE03172271728. The company Gerousse Consulting en Services is located at the address: Berhchemlei 226. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gerousse Consulting en Services were not found.
The main activity of Gerousse Consulting en Services is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerousse Consulting en Services is not available. You also can look at reviews of Gerousse Consulting en Services, open positions, location of Gerousse Consulting en Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerousse Consulting en Services, Borgerhout A 2140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerousse Consulting en Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerousse Consulting en Services, Borgerhout A 2140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerousse Consulting en Services, employees, financial statistics.