Georges Veldeman nv

Contactgegevens Georges Veldeman nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Georges Veldeman nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Georges Veldeman nv

Regio (region): Bree 3960 - BELGIUM, België

Adres (address): Industriezone Vostert 1220, België

Telefoon (phone): +32-89-473131 +32-89-473131

Fax (fax): +32-89-473777 +32-89-473777

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Georges Veldeman nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Georges Veldeman nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Georges Veldeman nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Georges Veldeman nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Georges Veldeman nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Georges Veldeman nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Georges Veldeman nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Georges Veldeman nv
Products information Georges Veldeman nv

BTW identificatienummer (tax): BE05159423828
Ondernemingsnummer: 4747161865
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Georges Veldeman nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Georges Veldeman nv
(Get full report from official database of BE for Georges Veldeman nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Georges Veldeman nv
Addition kinds of activities for Georges Veldeman nv

20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
35460202. Zagen, draagbaar en handheld: power driven | Saws, portable and handheld: power driven
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners

Werken bij Georges Veldeman nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Georges Veldeman nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Georges Veldeman nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Georges Veldeman nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Georges Veldeman nv in sociale netwerken
Look for responds of Georges Veldeman nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Georges Veldeman nv. Laat een reactie achter voor Georges Veldeman nv. Georges Veldeman nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Georges Veldeman nv. Leave a respond for Georges Veldeman nv. Georges Veldeman nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Georges Veldeman nv op de google maps. Adres en contacten Georges Veldeman nv
Location of Georges Veldeman nv on the google maps. Address and contacts of Georges Veldeman nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Georges Veldeman nv Georges Veldeman nv: Classique Coaches | 2design4u-webdesign | L'EXSELLENT BVBA | SanverTECH nv | Wimero-fashion

Other related companies as Georges Veldeman nv: Classique Coaches | 2design4u-webdesign | L'EXSELLENT BVBA | SanverTECH nv | Wimero-fashion

Georges Veldeman nv is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bree 3960 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Georges Veldeman nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159423828. Het bedrijf Georges Veldeman nv bevindt zich op het adres: Industriezone Vostert 1220. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Georges Veldeman nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Georges Veldeman nv is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Georges Veldeman nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Georges Veldeman nv, openstaande posities, locatie van Georges Veldeman nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Georges Veldeman nv is a company, that was registered 1987 in Bree 3960 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Georges Veldeman nv, company assigned to the tax number BE05159423828. The company Georges Veldeman nv is located at the address: Industriezone Vostert 1220. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Georges Veldeman nv were not found.
The main activity of Georges Veldeman nv is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Georges Veldeman nv is not available. You also can look at reviews of Georges Veldeman nv, open positions, location of Georges Veldeman nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Georges Veldeman nv, Bree 3960 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Georges Veldeman nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Georges Veldeman nv, Bree 3960 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Georges Veldeman nv, employees, financial statistics.