Garage PHILIPPIN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Garage PHILIPPIN
Private companiesEducational Services • Garage PHILIPPIN

Contactgegevens Garage PHILIPPIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage PHILIPPIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage PHILIPPIN

Regio (region): COMBLAIN-AU-PONT B-4170 - BE, België

Adres (address): Route dAywaille 61, België

Telefoon (phone): 32 4 369 17 68 32 4 369 17 68

Fax (fax): 32 4 369 20 16 32 4 369 20 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage PHILIPPIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage PHILIPPIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage PHILIPPIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage PHILIPPIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage PHILIPPIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage PHILIPPIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage PHILIPPIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage PHILIPPIN
Products information Garage PHILIPPIN

BTW identificatienummer (tax): BE03818542480
Ondernemingsnummer: 3896270751
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Garage PHILIPPIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage PHILIPPIN
(Get full report from official database of BE for Garage PHILIPPIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage PHILIPPIN
Addition kinds of activities for Garage PHILIPPIN

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
39440203. Spelletjesautomaten, met uitzondering van munteenheden | Video game machines, except coin-operated
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
56320101. Bontkleding, gemaakt op maat bestelling | Fur apparel, made to custom order

Werken bij Garage PHILIPPIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage PHILIPPIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage PHILIPPIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage PHILIPPIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Kapper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANVERS TELECOM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken Wij zoeken een kapper voor een zaak te Antwerpen. Je hebt een opleiding gevolgd als kapper en hebt reeds enige ervaring (ook stages). Je helpt bij het onthaal van de klanten, het wassen en drogen, je zorgt mee voor een goede service aan al de klanten. Je bent bereid bij te leren en in te springen waar nodig. Je helpt mee de ruimte netjes te houden en kan ook helpen bij het poetsen. Je profiel Je hebt een opleiding gevolgd als kapper. Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Je bent bereid bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Garage PHILIPPIN in sociale netwerken
Look for responds of Garage PHILIPPIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage PHILIPPIN. Laat een reactie achter voor Garage PHILIPPIN. Garage PHILIPPIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage PHILIPPIN. Leave a respond for Garage PHILIPPIN. Garage PHILIPPIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage PHILIPPIN op de google maps. Adres en contacten Garage PHILIPPIN
Location of Garage PHILIPPIN on the google maps. Address and contacts of Garage PHILIPPIN

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage PHILIPPIN Garage PHILIPPIN: Lumitech BVBA | Cammerpoorte | Josianne | Golden Shuttle (The) SCRL | Janssens Jos B.V.B.A.

Other related companies as Garage PHILIPPIN: Lumitech BVBA | Cammerpoorte | Josianne | Golden Shuttle (The) SCRL | Janssens Jos B.V.B.A.

Garage PHILIPPIN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio COMBLAIN-AU-PONT B-4170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage PHILIPPIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03818542480. Het bedrijf Garage PHILIPPIN bevindt zich op het adres: Route dAywaille 61. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Garage PHILIPPIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage PHILIPPIN is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage PHILIPPIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage PHILIPPIN, openstaande posities, locatie van Garage PHILIPPIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage PHILIPPIN is a company, that was registered 2008 in COMBLAIN-AU-PONT B-4170 - BE region, Belgium. Full name of company is Garage PHILIPPIN, company assigned to the tax number BE03818542480. The company Garage PHILIPPIN is located at the address: Route dAywaille 61. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Garage PHILIPPIN were not found.
The main activity of Garage PHILIPPIN is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage PHILIPPIN is not available. You also can look at reviews of Garage PHILIPPIN, open positions, location of Garage PHILIPPIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage PHILIPPIN, COMBLAIN-AU-PONT B-4170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage PHILIPPIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage PHILIPPIN, COMBLAIN-AU-PONT B-4170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage PHILIPPIN, employees, financial statistics.