GROUP VAN HECKE NV

Contactgegevens GROUP VAN HECKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUP VAN HECKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUP VAN HECKE NV

Regio (region): SINT PIETERS LEEUW BRABANT B-1600 - BE, België

Adres (address): Bergensesteenweg 423a, België

Telefoon (phone): +32 2 331 01 11 +32 2 331 01 11

Fax (fax): +32 2 331 18 15 +32 2 331 18 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUP VAN HECKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUP VAN HECKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUP VAN HECKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUP VAN HECKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUP VAN HECKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUP VAN HECKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUP VAN HECKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUP VAN HECKE NV
Products information GROUP VAN HECKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06834289550
Ondernemingsnummer: 7830474853
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GROUP VAN HECKE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUP VAN HECKE NV
(Get full report from official database of BE for GROUP VAN HECKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUP VAN HECKE NV
Addition kinds of activities for GROUP VAN HECKE NV

7213. Linnengoed | Linen supply
245101. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
275407. Papier- en uitnodigingsdruk, gravure | Stationery and invitation printing, gravure
17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
33130204. Ijzerfosfiden | Ferrophosphorus
36430000. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
38610113. Röntgenfilm | X-ray film
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij GROUP VAN HECKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUP VAN HECKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUP VAN HECKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUP VAN HECKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Industrieel elektricien (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde elektriciens Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een gemotiveerd elektricien;

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van GROUP VAN HECKE NV in sociale netwerken
Look for responds of GROUP VAN HECKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUP VAN HECKE NV. Laat een reactie achter voor GROUP VAN HECKE NV. GROUP VAN HECKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUP VAN HECKE NV. Leave a respond for GROUP VAN HECKE NV. GROUP VAN HECKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUP VAN HECKE NV op de google maps. Adres en contacten GROUP VAN HECKE NV
Location of GROUP VAN HECKE NV on the google maps. Address and contacts of GROUP VAN HECKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUP VAN HECKE NV GROUP VAN HECKE NV: Dandyman | COMPUTERKLINIEK BRUGGE (DE) | GUNTRO'S PARTYLAND (FRANCOIS-SERMIJN) | BLOSO-INSPECTIEDIENST OOST-VLAANDEREN | Avis

Other related companies as GROUP VAN HECKE NV: Dandyman | COMPUTERKLINIEK BRUGGE (DE) | GUNTRO'S PARTYLAND (FRANCOIS-SERMIJN) | BLOSO-INSPECTIEDIENST OOST-VLAANDEREN | Avis

GROUP VAN HECKE NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio SINT PIETERS LEEUW BRABANT B-1600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GROUP VAN HECKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834289550. Het bedrijf GROUP VAN HECKE NV bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 423a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GROUP VAN HECKE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUP VAN HECKE NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUP VAN HECKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUP VAN HECKE NV, openstaande posities, locatie van GROUP VAN HECKE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROUP VAN HECKE NV is a company, that was registered 2005 in SINT PIETERS LEEUW BRABANT B-1600 - BE region, Belgium. Full name of company is GROUP VAN HECKE NV, company assigned to the tax number BE06834289550. The company GROUP VAN HECKE NV is located at the address: Bergensesteenweg 423a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GROUP VAN HECKE NV were not found.
The main activity of GROUP VAN HECKE NV is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUP VAN HECKE NV is not available. You also can look at reviews of GROUP VAN HECKE NV, open positions, location of GROUP VAN HECKE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUP VAN HECKE NV, SINT PIETERS LEEUW BRABANT B-1600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUP VAN HECKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUP VAN HECKE NV, SINT PIETERS LEEUW BRABANT B-1600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUP VAN HECKE NV, employees, financial statistics.