GRATIS SEXX

Contactgegevens GRATIS SEXX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRATIS SEXX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRATIS SEXX

Regio (region): Wilrijk Antwerp 2610 - BE, België

Adres (address): Postbus 63, België

Telefoon (phone): 0032475727968 0032475727968

Fax (fax): +32 (64) 404-62-85 +32 (64) 404-62-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRATIS SEXX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRATIS SEXX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRATIS SEXX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRATIS SEXX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRATIS SEXX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRATIS SEXX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRATIS SEXX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRATIS SEXX
Products information GRATIS SEXX

BTW identificatienummer (tax): BE09992309570
Ondernemingsnummer: 8274871826
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GRATIS SEXX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRATIS SEXX
(Get full report from official database of BE for GRATIS SEXX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRATIS SEXX
Addition kinds of activities for GRATIS SEXX

202300. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
519302. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock
22210200. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
59420000. Boekwinkels | Book stores

Werken bij GRATIS SEXX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRATIS SEXX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRATIS SEXX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRATIS SEXX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van GRATIS SEXX in sociale netwerken
Look for responds of GRATIS SEXX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRATIS SEXX. Laat een reactie achter voor GRATIS SEXX. GRATIS SEXX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRATIS SEXX. Leave a respond for GRATIS SEXX. GRATIS SEXX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRATIS SEXX op de google maps. Adres en contacten GRATIS SEXX
Location of GRATIS SEXX on the google maps. Address and contacts of GRATIS SEXX

Andere gerelateerde bedrijven als come GRATIS SEXX GRATIS SEXX: DAILY-PRESS | D COPY SA | Freddy's Snel Express | Bohyn P | Krefel nv

Other related companies as GRATIS SEXX: DAILY-PRESS | D COPY SA | Freddy's Snel Express | Bohyn P | Krefel nv

GRATIS SEXX is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Wilrijk Antwerp 2610 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GRATIS SEXX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09992309570. Het bedrijf GRATIS SEXX bevindt zich op het adres: Postbus 63. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GRATIS SEXX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRATIS SEXX is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRATIS SEXX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRATIS SEXX, openstaande posities, locatie van GRATIS SEXX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRATIS SEXX is a company, that was registered 2011 in Wilrijk Antwerp 2610 - BE region, Belgium. Full name of company is GRATIS SEXX, company assigned to the tax number BE09992309570. The company GRATIS SEXX is located at the address: Postbus 63. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GRATIS SEXX were not found.
The main activity of GRATIS SEXX is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GRATIS SEXX is not available. You also can look at reviews of GRATIS SEXX, open positions, location of GRATIS SEXX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRATIS SEXX, Wilrijk Antwerp 2610 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRATIS SEXX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRATIS SEXX, Wilrijk Antwerp 2610 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRATIS SEXX, employees, financial statistics.