ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS
Private companiesEducational Services • ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS

Contactgegevens ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS

Regio (region): Brussel (Sint-Joost-ten-node), België

Adres (address): Kunstlaan 12-7 Bus 3,1210, België

Telefoon (phone): 02 219 97 87 02 219 97 87

Fax (fax): 02 219 31 81 02 219 31 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS
Products information ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS

BTW identificatienummer (tax): BE05286590576
Ondernemingsnummer: 8942565917
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS
(Get full report from official database of BE for ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS
Addition kinds of activities for ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS

2611. Pulpmolens | Pulp mills
614199. Persoonlijke kredietinstellingen, nv | Personal credit institutions, nec
753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
93110201. Begrotingsbureau, overheid | Budget agency, government

Werken bij ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Elektronica tester m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Testen van elektronische schakelingen op niveau Printed circuit Board Testen van elektronische toestellen

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

Zoek naar antwoorden van ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS in sociale netwerken
Look for responds of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. Laat een reactie achter voor ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. Leave a respond for ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS. ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS op de google maps. Adres en contacten ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS
Location of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS on the google maps. Address and contacts of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: Betelmed SPRL | Arid | Copywise bvba | Destoop Hugo | Multiscope Palace NV

Other related companies as ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS: Betelmed SPRL | Arid | Copywise bvba | Destoop Hugo | Multiscope Palace NV

ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Joost-ten-node), België. De volledige naam van het bedrijf is ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286590576. Het bedrijf ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS bevindt zich op het adres: Kunstlaan 12-7 Bus 3,1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, openstaande posities, locatie van ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is a company, that was registered 1986 in Brussel (Sint-Joost-ten-node) region, Belgium. Full name of company is ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, company assigned to the tax number BE05286590576. The company ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is located at the address: Kunstlaan 12-7 Bus 3,1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS were not found.
The main activity of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS is not available. You also can look at reviews of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, open positions, location of ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, Brussel (Sint-Joost-ten-node): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, Brussel (Sint-Joost-ten-node): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARAMO INTERNATIONAL TRADE EXPERTS, employees, financial statistics.