Gregory Devos

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Gregory Devos
Private companiesMetal Mining • Gregory Devos

Contactgegevens Gregory Devos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gregory Devos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gregory Devos

Regio (region): Kruishoutem, OVL 9770 - BE, België

Adres (address): Nazarethse dorpweg 23, België

Telefoon (phone): 32 9 383 82 99 32 9 383 82 99

Fax (fax): 32 9 383 82 99 32 9 383 82 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gregory Devos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gregory Devos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gregory Devos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gregory Devos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gregory Devos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gregory Devos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gregory Devos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gregory Devos
Products information Gregory Devos

BTW identificatienummer (tax): BE07180633544
Ondernemingsnummer: 7865905761
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gregory Devos zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gregory Devos
(Get full report from official database of BE for Gregory Devos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gregory Devos
Addition kinds of activities for Gregory Devos

343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
10990101. Aluminiummalm | Aluminum ore mining
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering

Werken bij Gregory Devos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gregory Devos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gregory Devos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gregory Devos. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van Gregory Devos in sociale netwerken
Look for responds of Gregory Devos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gregory Devos. Laat een reactie achter voor Gregory Devos. Gregory Devos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gregory Devos. Leave a respond for Gregory Devos. Gregory Devos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gregory Devos op de google maps. Adres en contacten Gregory Devos
Location of Gregory Devos on the google maps. Address and contacts of Gregory Devos

Andere gerelateerde bedrijven als come Gregory Devos Gregory Devos: PASCAL DELAHAYE HANDEL- & TRANSPORT- MAATSCHAPPIJ | Custodiam SA | Star Light | Mebo Construct BVBA | Carrières des Limites S.A.

Other related companies as Gregory Devos: PASCAL DELAHAYE HANDEL- & TRANSPORT- MAATSCHAPPIJ | Custodiam SA | Star Light | Mebo Construct BVBA | Carrières des Limites S.A.

Gregory Devos is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, OVL 9770 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Gregory Devos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07180633544. Het bedrijf Gregory Devos bevindt zich op het adres: Nazarethse dorpweg 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 172,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gregory Devos zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gregory Devos is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gregory Devos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gregory Devos, openstaande posities, locatie van Gregory Devos op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gregory Devos is a company, that was registered 1990 in Kruishoutem, OVL 9770 - BE region, Belgium. Full name of company is Gregory Devos, company assigned to the tax number BE07180633544. The company Gregory Devos is located at the address: Nazarethse dorpweg 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 172,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gregory Devos were not found.
The main activity of Gregory Devos is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gregory Devos is not available. You also can look at reviews of Gregory Devos, open positions, location of Gregory Devos on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gregory Devos, Kruishoutem, OVL 9770 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gregory Devos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gregory Devos, Kruishoutem, OVL 9770 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gregory Devos, employees, financial statistics.