Gregor & Chris

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Gregor & Chris
Private companiesTobacco Products • Gregor & Chris

Contactgegevens Gregor & Chris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gregor & Chris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gregor & Chris

Regio (region): 2930 - Brasschaat - Belgium, België

Adres (address): Molenweg 41, België

Telefoon (phone): 32-486-51.49.49 32-486-51.49.49

Fax (fax): +32 (67) 115-77-50 +32 (67) 115-77-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gregor & Chris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gregor & Chris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gregor & Chris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gregor & Chris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gregor & Chris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gregor & Chris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gregor & Chris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gregor & Chris
Products information Gregor & Chris

BTW identificatienummer (tax): BE08550628662
Ondernemingsnummer: 8141662597
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Gregor & Chris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gregor & Chris
(Get full report from official database of BE for Gregor & Chris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gregor & Chris
Addition kinds of activities for Gregor & Chris

22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)

Werken bij Gregor & Chris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gregor & Chris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gregor & Chris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gregor & Chris. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Huishoudhulp Loppem/Zedelgem gezocht! Uurrooster op maat! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van Gregor & Chris in sociale netwerken
Look for responds of Gregor & Chris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gregor & Chris. Laat een reactie achter voor Gregor & Chris. Gregor & Chris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gregor & Chris. Leave a respond for Gregor & Chris. Gregor & Chris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gregor & Chris op de google maps. Adres en contacten Gregor & Chris
Location of Gregor & Chris on the google maps. Address and contacts of Gregor & Chris

Andere gerelateerde bedrijven als come Gregor & Chris Gregor & Chris: MOSA FREIN SPRL | Lesezeichen | Deruelle Albert SPRL | CADRES-D'ART COSY HOME nv-VAN DEN AUWEELE LUDO | Glasgow

Other related companies as Gregor & Chris: MOSA FREIN SPRL | Lesezeichen | Deruelle Albert SPRL | CADRES-D'ART COSY HOME nv-VAN DEN AUWEELE LUDO | Glasgow

Gregor & Chris is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio 2930 - Brasschaat - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Gregor & Chris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550628662. Het bedrijf Gregor & Chris bevindt zich op het adres: Molenweg 41. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Gregor & Chris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gregor & Chris is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gregor & Chris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gregor & Chris, openstaande posities, locatie van Gregor & Chris op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gregor & Chris is a company, that was registered 1990 in 2930 - Brasschaat - Belgium region, Belgium. Full name of company is Gregor & Chris, company assigned to the tax number BE08550628662. The company Gregor & Chris is located at the address: Molenweg 41. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Gregor & Chris were not found.
The main activity of Gregor & Chris is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gregor & Chris is not available. You also can look at reviews of Gregor & Chris, open positions, location of Gregor & Chris on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gregor & Chris, 2930 - Brasschaat - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gregor & Chris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gregor & Chris, 2930 - Brasschaat - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gregor & Chris, employees, financial statistics.