General Carpet bvba

Contactgegevens General Carpet bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data General Carpet bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

General Carpet bvba

Regio (region): Kaulille-Bocholt, Eur 3950 - BE, België

Adres (address): Steenweg op Kleine Brogel 75, België

Telefoon (phone): 32 11 62 19 62 32 11 62 19 62

Fax (fax): 32 11 62 12 25 32 11 62 12 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) General Carpet bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "General Carpet bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "General Carpet bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van General Carpet bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen General Carpet bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of General Carpet bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees General Carpet bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti General Carpet bvba
Products information General Carpet bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09998352050
Ondernemingsnummer: 3400787353
Hoofdstad (capital): 813,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in General Carpet bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor General Carpet bvba
(Get full report from official database of BE for General Carpet bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor General Carpet bvba
Addition kinds of activities for General Carpet bvba

233199. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
20260205. Boerenkaas | Farmers' cheese
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
57310100. antennes | Antennas

Werken bij General Carpet bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in General Carpet bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor General Carpet bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for General Carpet bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van General Carpet bvba in sociale netwerken
Look for responds of General Carpet bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor General Carpet bvba. Laat een reactie achter voor General Carpet bvba. General Carpet bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for General Carpet bvba. Leave a respond for General Carpet bvba. General Carpet bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie General Carpet bvba op de google maps. Adres en contacten General Carpet bvba
Location of General Carpet bvba on the google maps. Address and contacts of General Carpet bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come General Carpet bvba General Carpet bvba: Architectenbureau Johan D'Haen BVBA | Kimmenade Belgium nv NV | Claes P BVBA | Hermans G BVBA | Thona Group (a division of Thona S.A.)

Other related companies as General Carpet bvba: Architectenbureau Johan D'Haen BVBA | Kimmenade Belgium nv NV | Claes P BVBA | Hermans G BVBA | Thona Group (a division of Thona S.A.)

General Carpet bvba is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Kaulille-Bocholt, Eur 3950 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is General Carpet bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09998352050. Het bedrijf General Carpet bvba bevindt zich op het adres: Steenweg op Kleine Brogel 75. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 813,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in General Carpet bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van General Carpet bvba is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van General Carpet bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van General Carpet bvba, openstaande posities, locatie van General Carpet bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

General Carpet bvba is a company, that was registered 2001 in Kaulille-Bocholt, Eur 3950 - BE region, Belgium. Full name of company is General Carpet bvba, company assigned to the tax number BE09998352050. The company General Carpet bvba is located at the address: Steenweg op Kleine Brogel 75. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 813,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in General Carpet bvba were not found.
The main activity of General Carpet bvba is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of General Carpet bvba is not available. You also can look at reviews of General Carpet bvba, open positions, location of General Carpet bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over General Carpet bvba, Kaulille-Bocholt, Eur 3950 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf General Carpet bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about General Carpet bvba, Kaulille-Bocholt, Eur 3950 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company General Carpet bvba, employees, financial statistics.