ALTEN BENELUX SPRL

Contactgegevens ALTEN BENELUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTEN BENELUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTEN BENELUX SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 130A,1050, België

Telefoon (phone): 02 238 08 33 02 238 08 33

Fax (fax): 02 238 08 59 02 238 08 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTEN BENELUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTEN BENELUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTEN BENELUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTEN BENELUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTEN BENELUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTEN BENELUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTEN BENELUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTEN BENELUX SPRL
Products information ALTEN BENELUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03915771484
Ondernemingsnummer: 4013275146
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALTEN BENELUX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTEN BENELUX SPRL
(Get full report from official database of BE for ALTEN BENELUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTEN BENELUX SPRL
Addition kinds of activities for ALTEN BENELUX SPRL

355902. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
24930100. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij ALTEN BENELUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTEN BENELUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTEN BENELUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTEN BENELUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van ALTEN BENELUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALTEN BENELUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTEN BENELUX SPRL. Laat een reactie achter voor ALTEN BENELUX SPRL. ALTEN BENELUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTEN BENELUX SPRL. Leave a respond for ALTEN BENELUX SPRL. ALTEN BENELUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTEN BENELUX SPRL op de google maps. Adres en contacten ALTEN BENELUX SPRL
Location of ALTEN BENELUX SPRL on the google maps. Address and contacts of ALTEN BENELUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTEN BENELUX SPRL ALTEN BENELUX SPRL: Remels R | Teak BVBA | CAD A KOUBAA SPRL | Federation de l'Industrie Europeenne de la Constru | Raphael Bauduin for BxLUG

Other related companies as ALTEN BENELUX SPRL: Remels R | Teak BVBA | CAD A KOUBAA SPRL | Federation de l'Industrie Europeenne de la Constru | Raphael Bauduin for BxLUG

ALTEN BENELUX SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ALTEN BENELUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03915771484. Het bedrijf ALTEN BENELUX SPRL bevindt zich op het adres: Louizalaan 130A,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALTEN BENELUX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTEN BENELUX SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTEN BENELUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTEN BENELUX SPRL, openstaande posities, locatie van ALTEN BENELUX SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTEN BENELUX SPRL is a company, that was registered 1987 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ALTEN BENELUX SPRL, company assigned to the tax number BE03915771484. The company ALTEN BENELUX SPRL is located at the address: Louizalaan 130A,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALTEN BENELUX SPRL were not found.
The main activity of ALTEN BENELUX SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTEN BENELUX SPRL is not available. You also can look at reviews of ALTEN BENELUX SPRL, open positions, location of ALTEN BENELUX SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTEN BENELUX SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTEN BENELUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTEN BENELUX SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTEN BENELUX SPRL, employees, financial statistics.