GH Packaging Machines nv

Contactgegevens GH Packaging Machines nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GH Packaging Machines nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

GH Packaging Machines nv

Regio (region): Aartselaar, 2630 - BE, België

Adres (address): Boomsesteenweg 87, België

Telefoon (phone): 32 3 870 60 60 32 3 870 60 60

Fax (fax): 32 3 870 60 69 32 3 870 60 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GH Packaging Machines nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GH Packaging Machines nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GH Packaging Machines nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GH Packaging Machines nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GH Packaging Machines nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GH Packaging Machines nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GH Packaging Machines nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GH Packaging Machines nv
Products information GH Packaging Machines nv

BTW identificatienummer (tax): BE08469879150
Ondernemingsnummer: 2095336914
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GH Packaging Machines nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GH Packaging Machines nv
(Get full report from official database of BE for GH Packaging Machines nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor GH Packaging Machines nv
Addition kinds of activities for GH Packaging Machines nv

142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
35450106. micrometers | Micrometers
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
59990202. Kunstenaars benodigdheden en materialen | Artists' supplies and materials

Werken bij GH Packaging Machines nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GH Packaging Machines nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GH Packaging Machines nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GH Packaging Machines nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van GH Packaging Machines nv in sociale netwerken
Look for responds of GH Packaging Machines nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor GH Packaging Machines nv. Laat een reactie achter voor GH Packaging Machines nv. GH Packaging Machines nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GH Packaging Machines nv. Leave a respond for GH Packaging Machines nv. GH Packaging Machines nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GH Packaging Machines nv op de google maps. Adres en contacten GH Packaging Machines nv
Location of GH Packaging Machines nv on the google maps. Address and contacts of GH Packaging Machines nv

Andere gerelateerde bedrijven als come GH Packaging Machines nv GH Packaging Machines nv: VERLINDEN ERIK BVBA | WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV | Cre-Axe SA | De Swaef J Eurocave NV | VMS-Keytrade nvsa

Other related companies as GH Packaging Machines nv: VERLINDEN ERIK BVBA | WEBA MEUBELEN (SEDIA CENTER) NV | Cre-Axe SA | De Swaef J Eurocave NV | VMS-Keytrade nvsa

GH Packaging Machines nv is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Aartselaar, 2630 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GH Packaging Machines nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08469879150. Het bedrijf GH Packaging Machines nv bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 87. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GH Packaging Machines nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GH Packaging Machines nv is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GH Packaging Machines nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GH Packaging Machines nv, openstaande posities, locatie van GH Packaging Machines nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GH Packaging Machines nv is a company, that was registered 1985 in Aartselaar, 2630 - BE region, Belgium. Full name of company is GH Packaging Machines nv, company assigned to the tax number BE08469879150. The company GH Packaging Machines nv is located at the address: Boomsesteenweg 87. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GH Packaging Machines nv were not found.
The main activity of GH Packaging Machines nv is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GH Packaging Machines nv is not available. You also can look at reviews of GH Packaging Machines nv, open positions, location of GH Packaging Machines nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GH Packaging Machines nv, Aartselaar, 2630 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GH Packaging Machines nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GH Packaging Machines nv, Aartselaar, 2630 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GH Packaging Machines nv, employees, financial statistics.