GETRABEL

Contactgegevens GETRABEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GETRABEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GETRABEL

Regio (region): LIER ANTWERP B-2500 - BE, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 328, België

Telefoon (phone): 003275701535 003275701535

Fax (fax): 003234892232 003234892232

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GETRABEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GETRABEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GETRABEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GETRABEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GETRABEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GETRABEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GETRABEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GETRABEL
Products information GETRABEL

BTW identificatienummer (tax): BE04359893798
Ondernemingsnummer: 1268066406
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GETRABEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GETRABEL
(Get full report from official database of BE for GETRABEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GETRABEL
Addition kinds of activities for GETRABEL

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services

Werken bij GETRABEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GETRABEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GETRABEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GETRABEL. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Commercieel Technisch Medewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Kaaibediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kaaibediende bestaat je functie uit: Je neemt de operationele verantwoordelijkheden tijdens de shift in een team afwisselend de verantwoordelijkheden nemen over al het operationele gebeuren op de terminal en neemt beslissingen om de terminal optimaal te laten draaien voor wat de operaties tijdens zijn shift betreft (stockage schepen spoor gate trucks). Alle operationele problemen oplossen en anticiperen conflictenbehandeling afhankelijk van de verwachte capaciteit een optimale bezetting van de havenarbeiders berekenen beslissingen nemen betreffende de veiligheid. Hierbij rapporteer je continu aan de Operations Coördinator

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van GETRABEL in sociale netwerken
Look for responds of GETRABEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GETRABEL. Laat een reactie achter voor GETRABEL. GETRABEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GETRABEL. Leave a respond for GETRABEL. GETRABEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GETRABEL op de google maps. Adres en contacten GETRABEL
Location of GETRABEL on the google maps. Address and contacts of GETRABEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GETRABEL GETRABEL: Guidance | A. Barmas SPRL | Korbek Tools Belgium BVBA | Les Fils de Coninck S.A. | JP Dehandschutter

Other related companies as GETRABEL: Guidance | A. Barmas SPRL | Korbek Tools Belgium BVBA | Les Fils de Coninck S.A. | JP Dehandschutter

GETRABEL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio LIER ANTWERP B-2500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GETRABEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04359893798. Het bedrijf GETRABEL bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 328. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GETRABEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GETRABEL is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GETRABEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GETRABEL, openstaande posities, locatie van GETRABEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GETRABEL is a company, that was registered 2018 in LIER ANTWERP B-2500 - BE region, Belgium. Full name of company is GETRABEL, company assigned to the tax number BE04359893798. The company GETRABEL is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 328. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GETRABEL were not found.
The main activity of GETRABEL is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GETRABEL is not available. You also can look at reviews of GETRABEL, open positions, location of GETRABEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GETRABEL, LIER ANTWERP B-2500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GETRABEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GETRABEL, LIER ANTWERP B-2500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GETRABEL, employees, financial statistics.