GERLING CREDIT INSURANCE GROUP

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • GERLING CREDIT INSURANCE GROUP
Private companiesJustice, Public Order and Safety • GERLING CREDIT INSURANCE GROUP

Contactgegevens GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERLING CREDIT INSURANCE GROUP

Regio (region): NAMUR 05100 - BE, België

Adres (address): AVENUE PRINCE DE LIEGE, België

Telefoon (phone): +32.81 324701 +32.81 324701

Fax (fax): +32 (3) 863-23-43 +32 (3) 863-23-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERLING CREDIT INSURANCE GROUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERLING CREDIT INSURANCE GROUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERLING CREDIT INSURANCE GROUP
Products information GERLING CREDIT INSURANCE GROUP

BTW identificatienummer (tax): BE04033325195
Ondernemingsnummer: 4917449951
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GERLING CREDIT INSURANCE GROUP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERLING CREDIT INSURANCE GROUP
(Get full report from official database of BE for GERLING CREDIT INSURANCE GROUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERLING CREDIT INSURANCE GROUP
Addition kinds of activities for GERLING CREDIT INSURANCE GROUP

249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'
51819902. Bier en andere gefermenteerde moutalcoholen | Beer and other fermented malt liquors
63119908. Levensherverzekeringsmaatschappijen | Life reinsurance carriers

Werken bij GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. Looking for open vacancies in other companies

  • Automatisatie technieker (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een Automatisatietechnieker voor in een tweeploegensysteem. De functie omvat een ruim takenpakket. Je staat in voor de werking van de geautomatiseerde inpakinstallaties van verschillende machinelijnen. Verder sta je in voor het omstellen en afregelen van de verschillende programma’s van deze inpakinstallaties Zelfstandig problemen kunnen oplossen en indien nodig meehelpen om tot structurele verbeteringen te komen is geen probleem voor jou. Verder moet je ook de printers kunnen omstellen (code op luier,zakken,dozen,…) Daarnaast moet je ook kleine onderhoudswerken uitvoeren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

    Regio: EKSAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van GERLING CREDIT INSURANCE GROUP in sociale netwerken
Look for responds of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. Laat een reactie achter voor GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. GERLING CREDIT INSURANCE GROUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. Leave a respond for GERLING CREDIT INSURANCE GROUP. GERLING CREDIT INSURANCE GROUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERLING CREDIT INSURANCE GROUP op de google maps. Adres en contacten GERLING CREDIT INSURANCE GROUP
Location of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP on the google maps. Address and contacts of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP

Andere gerelateerde bedrijven als come GERLING CREDIT INSURANCE GROUP GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: Kiwi Kompani | Magin Leon & Cie SA | AU CURE PIED NICKELE | Bracke Monin Etablissementen N.V. | Kringloopcentrum Kust C.V.B.

Other related companies as GERLING CREDIT INSURANCE GROUP: Kiwi Kompani | Magin Leon & Cie SA | AU CURE PIED NICKELE | Bracke Monin Etablissementen N.V. | Kringloopcentrum Kust C.V.B.

GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio NAMUR 05100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04033325195. Het bedrijf GERLING CREDIT INSURANCE GROUP bevindt zich op het adres: AVENUE PRINCE DE LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GERLING CREDIT INSURANCE GROUP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, openstaande posities, locatie van GERLING CREDIT INSURANCE GROUP op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is a company, that was registered 2001 in NAMUR 05100 - BE region, Belgium. Full name of company is GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, company assigned to the tax number BE04033325195. The company GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is located at the address: AVENUE PRINCE DE LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GERLING CREDIT INSURANCE GROUP were not found.
The main activity of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP is not available. You also can look at reviews of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, open positions, location of GERLING CREDIT INSURANCE GROUP on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, NAMUR 05100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, NAMUR 05100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERLING CREDIT INSURANCE GROUP, employees, financial statistics.