Fumal, Armand

Contactgegevens Fumal, Armand: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fumal, Armand: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fumal, Armand

Regio (region): Vivegnis, LG B4683 - BE, België

Adres (address): Rue Pierre Michaux, 59, België

Telefoon (phone): +32 (64) 932-56-45 +32 (64) 932-56-45

Fax (fax): 32-4-240.13.60 32-4-240.13.60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fumal, Armand: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fumal, Armand"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fumal, Armand"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fumal, Armand, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fumal, Armand. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fumal, Armand, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fumal, Armand. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fumal, Armand
Products information Fumal, Armand

BTW identificatienummer (tax): BE01461700439
Ondernemingsnummer: 7238037109
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fumal, Armand zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fumal, Armand
(Get full report from official database of BE for Fumal, Armand)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fumal, Armand
Addition kinds of activities for Fumal, Armand

22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
35719901. Computers, digitaal, analoog of hybride | Computers, digital, analog or hybrid
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment

Werken bij Fumal, Armand: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fumal, Armand: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fumal, Armand. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fumal, Armand. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van Fumal, Armand in sociale netwerken
Look for responds of Fumal, Armand in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fumal, Armand. Laat een reactie achter voor Fumal, Armand. Fumal, Armand bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fumal, Armand. Leave a respond for Fumal, Armand. Fumal, Armand on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fumal, Armand op de google maps. Adres en contacten Fumal, Armand
Location of Fumal, Armand on the google maps. Address and contacts of Fumal, Armand

Andere gerelateerde bedrijven als come Fumal, Armand Fumal, Armand: Triade | Atlas Copco Rental Europe N.V. | Charleroi Marine Surfing | NELCA NV | Robbie Jacobs

Other related companies as Fumal, Armand: Triade | Atlas Copco Rental Europe N.V. | Charleroi Marine Surfing | NELCA NV | Robbie Jacobs

Fumal, Armand is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Vivegnis, LG B4683 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Fumal, Armand, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01461700439. Het bedrijf Fumal, Armand bevindt zich op het adres: Rue Pierre Michaux, 59. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fumal, Armand zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fumal, Armand is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fumal, Armand is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fumal, Armand, openstaande posities, locatie van Fumal, Armand op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fumal, Armand is a company, that was registered 2001 in Vivegnis, LG B4683 - BE region, Belgium. Full name of company is Fumal, Armand, company assigned to the tax number BE01461700439. The company Fumal, Armand is located at the address: Rue Pierre Michaux, 59. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fumal, Armand were not found.
The main activity of Fumal, Armand is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fumal, Armand is not available. You also can look at reviews of Fumal, Armand, open positions, location of Fumal, Armand on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fumal, Armand, Vivegnis, LG B4683 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fumal, Armand, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fumal, Armand, Vivegnis, LG B4683 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fumal, Armand, employees, financial statistics.