Frdric Labeye

Contactgegevens Frdric Labeye: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frdric Labeye: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frdric Labeye

Regio (region): Brussels Brussels 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue du Derby 49 bte 2, België

Telefoon (phone): 0478760289 0478760289

Fax (fax): +32 (4) 789-84-96 +32 (4) 789-84-96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frdric Labeye: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frdric Labeye"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frdric Labeye"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frdric Labeye, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frdric Labeye. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frdric Labeye, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frdric Labeye. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frdric Labeye
Products information Frdric Labeye

BTW identificatienummer (tax): BE05090484619
Ondernemingsnummer: 8401489257
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 576,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Frdric Labeye zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frdric Labeye
(Get full report from official database of BE for Frdric Labeye)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frdric Labeye
Addition kinds of activities for Frdric Labeye

871199. Engineering diensten, nec | Engineering services, nec
07520300. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
50840905. Verpakkingsmachines en uitrusting | Packaging machinery and equipment
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in

Werken bij Frdric Labeye: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frdric Labeye: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frdric Labeye. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frdric Labeye. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van Frdric Labeye in sociale netwerken
Look for responds of Frdric Labeye in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frdric Labeye. Laat een reactie achter voor Frdric Labeye. Frdric Labeye bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frdric Labeye. Leave a respond for Frdric Labeye. Frdric Labeye on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frdric Labeye op de google maps. Adres en contacten Frdric Labeye
Location of Frdric Labeye on the google maps. Address and contacts of Frdric Labeye

Andere gerelateerde bedrijven als come Frdric Labeye Frdric Labeye: Corda J | DE KEMPENEER H.F.W NV | Drukkerij Gysemberg | Bavaco Lettering BVBA | SYNAEVE, PASCAL

Other related companies as Frdric Labeye: Corda J | DE KEMPENEER H.F.W NV | Drukkerij Gysemberg | Bavaco Lettering BVBA | SYNAEVE, PASCAL

Frdric Labeye is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Frdric Labeye, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05090484619. Het bedrijf Frdric Labeye bevindt zich op het adres: Avenue du Derby 49 bte 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 576,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Frdric Labeye zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Frdric Labeye is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frdric Labeye is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frdric Labeye, openstaande posities, locatie van Frdric Labeye op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Frdric Labeye is a company, that was registered 1996 in Brussels Brussels 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is Frdric Labeye, company assigned to the tax number BE05090484619. The company Frdric Labeye is located at the address: Avenue du Derby 49 bte 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 576,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Frdric Labeye were not found.
The main activity of Frdric Labeye is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Frdric Labeye is not available. You also can look at reviews of Frdric Labeye, open positions, location of Frdric Labeye on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frdric Labeye, Brussels Brussels 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frdric Labeye, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frdric Labeye, Brussels Brussels 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frdric Labeye, employees, financial statistics.