Abes Engineering SA

Contactgegevens Abes Engineering SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abes Engineering SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abes Engineering SA

Regio (region): Gembloux (Isnes), België

Adres (address): Rue Camille Hubert 3,5032, België

Telefoon (phone): 081 56 64 38 081 56 64 38

Fax (fax): 081 56 79 80 081 56 79 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abes Engineering SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abes Engineering SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abes Engineering SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abes Engineering SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abes Engineering SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abes Engineering SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abes Engineering SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abes Engineering SA
Products information Abes Engineering SA

BTW identificatienummer (tax): BE07303680419
Ondernemingsnummer: 6793640136
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Abes Engineering SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abes Engineering SA
(Get full report from official database of BE for Abes Engineering SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abes Engineering SA
Addition kinds of activities for Abes Engineering SA

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
38260301. Densitometers, analytisch | Densitometers, analytical
49530201. Vuilnis: verzamelen, vernietigen en verwerken | Garbage: collecting, destroying, and processing
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij Abes Engineering SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abes Engineering SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abes Engineering SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abes Engineering SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

Zoek naar antwoorden van Abes Engineering SA in sociale netwerken
Look for responds of Abes Engineering SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abes Engineering SA. Laat een reactie achter voor Abes Engineering SA. Abes Engineering SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abes Engineering SA. Leave a respond for Abes Engineering SA. Abes Engineering SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abes Engineering SA op de google maps. Adres en contacten Abes Engineering SA
Location of Abes Engineering SA on the google maps. Address and contacts of Abes Engineering SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abes Engineering SA Abes Engineering SA: Strubbe R | De Bellefroid Hugues | DE WIT LUC | CJLG ASBL | Isochim S.P.R.L.

Other related companies as Abes Engineering SA: Strubbe R | De Bellefroid Hugues | DE WIT LUC | CJLG ASBL | Isochim S.P.R.L.

Abes Engineering SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Gembloux (Isnes), België. De volledige naam van het bedrijf is Abes Engineering SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303680419. Het bedrijf Abes Engineering SA bevindt zich op het adres: Rue Camille Hubert 3,5032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Abes Engineering SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abes Engineering SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abes Engineering SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abes Engineering SA, openstaande posities, locatie van Abes Engineering SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abes Engineering SA is a company, that was registered 1996 in Gembloux (Isnes) region, Belgium. Full name of company is Abes Engineering SA, company assigned to the tax number BE07303680419. The company Abes Engineering SA is located at the address: Rue Camille Hubert 3,5032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Abes Engineering SA were not found.
The main activity of Abes Engineering SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Abes Engineering SA is not available. You also can look at reviews of Abes Engineering SA, open positions, location of Abes Engineering SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abes Engineering SA, Gembloux (Isnes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abes Engineering SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abes Engineering SA, Gembloux (Isnes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abes Engineering SA, employees, financial statistics.