ABC CVBA

Contactgegevens ABC CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC CVBA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Bergense Steenweg 895,1070, België

Telefoon (phone): 02 527 18 85 02 527 18 85

Fax (fax): 02 527 18 85 02 527 18 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC CVBA
Products information ABC CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06613739013
Ondernemingsnummer: 1234558105
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABC CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC CVBA
(Get full report from official database of BE for ABC CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC CVBA
Addition kinds of activities for ABC CVBA

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
73229902. Inzamelbureau, met uitzondering van onroerend goed | Collection agency, except real estate
87319902. Medisch onderzoek, commercieel | Medical research, commercial
87420405. Overheidsdiensten consultant | Public utilities consultant
91310404. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, lokale overheid | Executive and legislative offices combined, local government

Werken bij ABC CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

Zoek naar antwoorden van ABC CVBA in sociale netwerken
Look for responds of ABC CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC CVBA. Laat een reactie achter voor ABC CVBA. ABC CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC CVBA. Leave a respond for ABC CVBA. ABC CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC CVBA op de google maps. Adres en contacten ABC CVBA
Location of ABC CVBA on the google maps. Address and contacts of ABC CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC CVBA ABC CVBA: REMELS ROMAIN | Gembloux Plants | Centrum voor Leerlingenbegeleiding | Van de Gucht W | Autoverhuur Wouters NV

Other related companies as ABC CVBA: REMELS ROMAIN | Gembloux Plants | Centrum voor Leerlingenbegeleiding | Van de Gucht W | Autoverhuur Wouters NV

ABC CVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is ABC CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06613739013. Het bedrijf ABC CVBA bevindt zich op het adres: Bergense Steenweg 895,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABC CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABC CVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC CVBA, openstaande posities, locatie van ABC CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC CVBA is a company, that was registered 1987 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is ABC CVBA, company assigned to the tax number BE06613739013. The company ABC CVBA is located at the address: Bergense Steenweg 895,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABC CVBA were not found.
The main activity of ABC CVBA is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC CVBA is not available. You also can look at reviews of ABC CVBA, open positions, location of ABC CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC CVBA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC CVBA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC CVBA, employees, financial statistics.