A D Services SA

Contactgegevens A D Services SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A D Services SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A D Services SA

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard Piercot 48 Bus 22,4000, België

Telefoon (phone): 04 222 14 93 04 222 14 93

Fax (fax): 04 222 14 93 04 222 14 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A D Services SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A D Services SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A D Services SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A D Services SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A D Services SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A D Services SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A D Services SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A D Services SA
Products information A D Services SA

BTW identificatienummer (tax): BE09532257080
Ondernemingsnummer: 5051757812
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A D Services SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A D Services SA
(Get full report from official database of BE for A D Services SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A D Services SA
Addition kinds of activities for A D Services SA

2396. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
335501. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
22810208. Polypropyleen garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polypropylene yarn, spun: made from purchased staple
28160101. Antimoonoxide | Antimony oxide
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
49539906. Afvalstoffen, verwijdering op zee | Waste materials, disposal at sea
50460200. Coin-operated apparatuur | Coin-operated equipment

Werken bij A D Services SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A D Services SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A D Services SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A D Services SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

Zoek naar antwoorden van A D Services SA in sociale netwerken
Look for responds of A D Services SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A D Services SA. Laat een reactie achter voor A D Services SA. A D Services SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A D Services SA. Leave a respond for A D Services SA. A D Services SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A D Services SA op de google maps. Adres en contacten A D Services SA
Location of A D Services SA on the google maps. Address and contacts of A D Services SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A D Services SA A D Services SA: Timmerman Verkoopkantoor NV | Entaco N.V. | EVRART Albert | nVidea bvba | phase

Other related companies as A D Services SA: Timmerman Verkoopkantoor NV | Entaco N.V. | EVRART Albert | nVidea bvba | phase

A D Services SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is A D Services SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09532257080. Het bedrijf A D Services SA bevindt zich op het adres: Boulevard Piercot 48 Bus 22,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A D Services SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A D Services SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A D Services SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A D Services SA, openstaande posities, locatie van A D Services SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A D Services SA is a company, that was registered 2005 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is A D Services SA, company assigned to the tax number BE09532257080. The company A D Services SA is located at the address: Boulevard Piercot 48 Bus 22,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A D Services SA were not found.
The main activity of A D Services SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A D Services SA is not available. You also can look at reviews of A D Services SA, open positions, location of A D Services SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A D Services SA, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A D Services SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A D Services SA, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A D Services SA, employees, financial statistics.