Fondation Roi Baudouin

Contactgegevens Fondation Roi Baudouin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Roi Baudouin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Roi Baudouin

Regio (region): Bruxelles 1000 - BE, België

Adres (address): Rue Brederode 21, België

Telefoon (phone): +32 2 5496151 +32 2 5496151

Fax (fax): +32 (57) 926-31-87 +32 (57) 926-31-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Roi Baudouin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Roi Baudouin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Roi Baudouin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Roi Baudouin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Roi Baudouin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Roi Baudouin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Roi Baudouin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Roi Baudouin
Products information Fondation Roi Baudouin

BTW identificatienummer (tax): BE09904968261
Ondernemingsnummer: 1000274658
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fondation Roi Baudouin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Roi Baudouin
(Get full report from official database of BE for Fondation Roi Baudouin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Roi Baudouin
Addition kinds of activities for Fondation Roi Baudouin

20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
81110100. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services

Werken bij Fondation Roi Baudouin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Roi Baudouin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Roi Baudouin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Roi Baudouin. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

Zoek naar antwoorden van Fondation Roi Baudouin in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Roi Baudouin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Roi Baudouin. Laat een reactie achter voor Fondation Roi Baudouin. Fondation Roi Baudouin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Roi Baudouin. Leave a respond for Fondation Roi Baudouin. Fondation Roi Baudouin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Roi Baudouin op de google maps. Adres en contacten Fondation Roi Baudouin
Location of Fondation Roi Baudouin on the google maps. Address and contacts of Fondation Roi Baudouin

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Roi Baudouin Fondation Roi Baudouin: Champagne BVBA | BULCKE P & Zn | XTRASPACE | Capitol Floor Industries N.V. | Mouterij Dingemans N.V.

Other related companies as Fondation Roi Baudouin: Champagne BVBA | BULCKE P & Zn | XTRASPACE | Capitol Floor Industries N.V. | Mouterij Dingemans N.V.

Fondation Roi Baudouin is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Roi Baudouin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904968261. Het bedrijf Fondation Roi Baudouin bevindt zich op het adres: Rue Brederode 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fondation Roi Baudouin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Roi Baudouin is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Roi Baudouin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Roi Baudouin, openstaande posities, locatie van Fondation Roi Baudouin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fondation Roi Baudouin is a company, that was registered 2016 in Bruxelles 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Fondation Roi Baudouin, company assigned to the tax number BE09904968261. The company Fondation Roi Baudouin is located at the address: Rue Brederode 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fondation Roi Baudouin were not found.
The main activity of Fondation Roi Baudouin is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Roi Baudouin is not available. You also can look at reviews of Fondation Roi Baudouin, open positions, location of Fondation Roi Baudouin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Roi Baudouin, Bruxelles 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Roi Baudouin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Roi Baudouin, Bruxelles 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Roi Baudouin, employees, financial statistics.