Fondation Roi Baudouin

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Fondation Roi Baudouin
Private companiesDepository Institutions • Fondation Roi Baudouin

Contactgegevens Fondation Roi Baudouin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Roi Baudouin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Roi Baudouin

Regio (region): Bruxelles 1000 - BE, België

Adres (address): Rue Brederode 21, België

Telefoon (phone): +32 2 5496151 +32 2 5496151

Fax (fax): +32 (12) 326-97-36 +32 (12) 326-97-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Roi Baudouin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Roi Baudouin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Roi Baudouin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Roi Baudouin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Roi Baudouin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Roi Baudouin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Roi Baudouin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Roi Baudouin
Products information Fondation Roi Baudouin

BTW identificatienummer (tax): BE01745147705
Ondernemingsnummer: 6053710937
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fondation Roi Baudouin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Roi Baudouin
(Get full report from official database of BE for Fondation Roi Baudouin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Roi Baudouin
Addition kinds of activities for Fondation Roi Baudouin

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
872101. Auditiediensten | Auditing services
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
73639903. Ingenieurshulpdienst | Engineering help service

Werken bij Fondation Roi Baudouin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Roi Baudouin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Roi Baudouin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Roi Baudouin. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • VLOERDER: ERVARING OF SCHOOLVERLATER MET KENNIS (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling vloerwerken bij een gekende klant van Forum zoeken wij ervaren vloerders ter versterking van hun ervaren team! Takenpakket: - plaatsen van epoxy- en kunstharsvloeren en tegelvloeren vanaf de voorbereiding tot de afwerking. Je zal op verplaatsing werken regio Vlaanderen.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio LONDERZEEL/VLAAMS-BRABANT) (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: LON2018

Zoek naar antwoorden van Fondation Roi Baudouin in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Roi Baudouin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Roi Baudouin. Laat een reactie achter voor Fondation Roi Baudouin. Fondation Roi Baudouin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Roi Baudouin. Leave a respond for Fondation Roi Baudouin. Fondation Roi Baudouin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Roi Baudouin op de google maps. Adres en contacten Fondation Roi Baudouin
Location of Fondation Roi Baudouin on the google maps. Address and contacts of Fondation Roi Baudouin

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Roi Baudouin Fondation Roi Baudouin: Access Security SPRL | Beneens Alucon nv | HESPEEL PAUL BVBA | ABETEC NV | DE CONINCK ANNE

Other related companies as Fondation Roi Baudouin: Access Security SPRL | Beneens Alucon nv | HESPEEL PAUL BVBA | ABETEC NV | DE CONINCK ANNE

Fondation Roi Baudouin is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Roi Baudouin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01745147705. Het bedrijf Fondation Roi Baudouin bevindt zich op het adres: Rue Brederode 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 446,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fondation Roi Baudouin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Roi Baudouin is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Roi Baudouin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Roi Baudouin, openstaande posities, locatie van Fondation Roi Baudouin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fondation Roi Baudouin is a company, that was registered 1986 in Bruxelles 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Fondation Roi Baudouin, company assigned to the tax number BE01745147705. The company Fondation Roi Baudouin is located at the address: Rue Brederode 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 446,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fondation Roi Baudouin were not found.
The main activity of Fondation Roi Baudouin is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Roi Baudouin is not available. You also can look at reviews of Fondation Roi Baudouin, open positions, location of Fondation Roi Baudouin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Roi Baudouin, Bruxelles 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Roi Baudouin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Roi Baudouin, Bruxelles 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Roi Baudouin, employees, financial statistics.