Fondation Roi Baudouin

Contactgegevens Fondation Roi Baudouin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fondation Roi Baudouin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fondation Roi Baudouin

Regio (region): Bruxelles 1000 - BE, België

Adres (address): Rue Brederode 21, België

Telefoon (phone): +32 2 5496151 +32 2 5496151

Fax (fax): +32 (60) 703-33-86 +32 (60) 703-33-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fondation Roi Baudouin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fondation Roi Baudouin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fondation Roi Baudouin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fondation Roi Baudouin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fondation Roi Baudouin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fondation Roi Baudouin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fondation Roi Baudouin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fondation Roi Baudouin
Products information Fondation Roi Baudouin

BTW identificatienummer (tax): BE03571624755
Ondernemingsnummer: 1387268066
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Fondation Roi Baudouin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fondation Roi Baudouin
(Get full report from official database of BE for Fondation Roi Baudouin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fondation Roi Baudouin
Addition kinds of activities for Fondation Roi Baudouin

354103. Freesmachines | Milling machines
735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
09130000. schelpdier | Shellfish
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
57360100. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij Fondation Roi Baudouin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fondation Roi Baudouin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fondation Roi Baudouin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fondation Roi Baudouin. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van Fondation Roi Baudouin in sociale netwerken
Look for responds of Fondation Roi Baudouin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fondation Roi Baudouin. Laat een reactie achter voor Fondation Roi Baudouin. Fondation Roi Baudouin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fondation Roi Baudouin. Leave a respond for Fondation Roi Baudouin. Fondation Roi Baudouin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fondation Roi Baudouin op de google maps. Adres en contacten Fondation Roi Baudouin
Location of Fondation Roi Baudouin on the google maps. Address and contacts of Fondation Roi Baudouin

Andere gerelateerde bedrijven als come Fondation Roi Baudouin Fondation Roi Baudouin: R & L Trading | SICO B.V.B.A. | Skenazi | Maroun Kraitem | Bubelah Graphs

Other related companies as Fondation Roi Baudouin: R & L Trading | SICO B.V.B.A. | Skenazi | Maroun Kraitem | Bubelah Graphs

Fondation Roi Baudouin is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Fondation Roi Baudouin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03571624755. Het bedrijf Fondation Roi Baudouin bevindt zich op het adres: Rue Brederode 21. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Fondation Roi Baudouin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fondation Roi Baudouin is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fondation Roi Baudouin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fondation Roi Baudouin, openstaande posities, locatie van Fondation Roi Baudouin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fondation Roi Baudouin is a company, that was registered 1998 in Bruxelles 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Fondation Roi Baudouin, company assigned to the tax number BE03571624755. The company Fondation Roi Baudouin is located at the address: Rue Brederode 21. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Fondation Roi Baudouin were not found.
The main activity of Fondation Roi Baudouin is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fondation Roi Baudouin is not available. You also can look at reviews of Fondation Roi Baudouin, open positions, location of Fondation Roi Baudouin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fondation Roi Baudouin, Bruxelles 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fondation Roi Baudouin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fondation Roi Baudouin, Bruxelles 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fondation Roi Baudouin, employees, financial statistics.