VAK Electronics BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • VAK Electronics BVBA
Private companiesForestry • VAK Electronics BVBA

Contactgegevens VAK Electronics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAK Electronics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAK Electronics BVBA

Regio (region): Edegem, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 332,2650, België

Telefoon (phone): 03 440 64 85 03 440 64 85

Fax (fax): 03 449 13 97 03 449 13 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAK Electronics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAK Electronics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAK Electronics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAK Electronics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAK Electronics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAK Electronics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAK Electronics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAK Electronics BVBA
Products information VAK Electronics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02226623535
Ondernemingsnummer: 4268707275
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAK Electronics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAK Electronics BVBA
(Get full report from official database of BE for VAK Electronics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAK Electronics BVBA
Addition kinds of activities for VAK Electronics BVBA

4789. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
503300. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
02790201. Volière | Aviary
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
50230401. Carpets | Carpets

Werken bij VAK Electronics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAK Electronics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAK Electronics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAK Electronics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van VAK Electronics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VAK Electronics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAK Electronics BVBA. Laat een reactie achter voor VAK Electronics BVBA. VAK Electronics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAK Electronics BVBA. Leave a respond for VAK Electronics BVBA. VAK Electronics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAK Electronics BVBA op de google maps. Adres en contacten VAK Electronics BVBA
Location of VAK Electronics BVBA on the google maps. Address and contacts of VAK Electronics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VAK Electronics BVBA VAK Electronics BVBA: Hanssens Marie-Laurence | Activision | Moto Performance | Herbor B.V.B.A. | Wim Soetaerts

Other related companies as VAK Electronics BVBA: Hanssens Marie-Laurence | Activision | Moto Performance | Herbor B.V.B.A. | Wim Soetaerts

VAK Electronics BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Edegem, België. De volledige naam van het bedrijf is VAK Electronics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02226623535. Het bedrijf VAK Electronics BVBA bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 332,2650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAK Electronics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAK Electronics BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAK Electronics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAK Electronics BVBA, openstaande posities, locatie van VAK Electronics BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAK Electronics BVBA is a company, that was registered 1992 in Edegem region, Belgium. Full name of company is VAK Electronics BVBA, company assigned to the tax number BE02226623535. The company VAK Electronics BVBA is located at the address: Prins Boudewijnlaan 332,2650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAK Electronics BVBA were not found.
The main activity of VAK Electronics BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAK Electronics BVBA is not available. You also can look at reviews of VAK Electronics BVBA, open positions, location of VAK Electronics BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAK Electronics BVBA, Edegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAK Electronics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAK Electronics BVBA, Edegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAK Electronics BVBA, employees, financial statistics.