FRANCOIS PIRON

Contactgegevens FRANCOIS PIRON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCOIS PIRON: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCOIS PIRON

Regio (region): BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE, België

Adres (address): BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE België

Telefoon (phone): +32.2.7423502 +32.2.7423502

Fax (fax): +32 (15) 797-58-20 +32 (15) 797-58-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCOIS PIRON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCOIS PIRON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCOIS PIRON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCOIS PIRON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCOIS PIRON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCOIS PIRON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCOIS PIRON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCOIS PIRON
Products information FRANCOIS PIRON

BTW identificatienummer (tax): BE09958801269
Ondernemingsnummer: 5031158447
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in FRANCOIS PIRON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCOIS PIRON
(Get full report from official database of BE for FRANCOIS PIRON)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCOIS PIRON
Addition kinds of activities for FRANCOIS PIRON

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant

Werken bij FRANCOIS PIRON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCOIS PIRON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCOIS PIRON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCOIS PIRON. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van FRANCOIS PIRON in sociale netwerken
Look for responds of FRANCOIS PIRON in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCOIS PIRON. Laat een reactie achter voor FRANCOIS PIRON. FRANCOIS PIRON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCOIS PIRON. Leave a respond for FRANCOIS PIRON. FRANCOIS PIRON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCOIS PIRON op de google maps. Adres en contacten FRANCOIS PIRON
Location of FRANCOIS PIRON on the google maps. Address and contacts of FRANCOIS PIRON

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCOIS PIRON FRANCOIS PIRON: Eurest | Inghels P | Sint Joris Salaisons | Etilux SA | Renew N.V.

Other related companies as FRANCOIS PIRON: Eurest | Inghels P | Sint Joris Salaisons | Etilux SA | Renew N.V.

FRANCOIS PIRON is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCOIS PIRON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09958801269. Het bedrijf FRANCOIS PIRON bevindt zich op het adres: BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in FRANCOIS PIRON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCOIS PIRON is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCOIS PIRON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCOIS PIRON, openstaande posities, locatie van FRANCOIS PIRON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FRANCOIS PIRON is a company, that was registered 1997 in BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE region, Belgium. Full name of company is FRANCOIS PIRON, company assigned to the tax number BE09958801269. The company FRANCOIS PIRON is located at the address: BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in FRANCOIS PIRON were not found.
The main activity of FRANCOIS PIRON is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCOIS PIRON is not available. You also can look at reviews of FRANCOIS PIRON, open positions, location of FRANCOIS PIRON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCOIS PIRON, BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCOIS PIRON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCOIS PIRON, BD. BRAND WHITLOCK - BRUSSELS BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCOIS PIRON, employees, financial statistics.