FORUM EUROPE

Contactgegevens FORUM EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORUM EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORUM EUROPE

Regio (region): B-1040 - Brussels - Belgium, België

Adres (address): Parc Leopold - Rue Belliard 137, België

Telefoon (phone): +32 2 736 14 30 +32 2 736 14 30

Fax (fax): +32 2 736 32 16 +32 2 736 32 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORUM EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORUM EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORUM EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORUM EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORUM EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORUM EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORUM EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORUM EUROPE
Products information FORUM EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE02541381835
Ondernemingsnummer: 8918670654
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FORUM EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORUM EUROPE
(Get full report from official database of BE for FORUM EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORUM EUROPE
Addition kinds of activities for FORUM EUROPE

369502. Magnetische tape | Magnetic tape
431100. Ons. | U.s. postal service
874200. Management consulting diensten | Management consulting services
33999904. Stalen ballen | Steel balls
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'

Werken bij FORUM EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORUM EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORUM EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORUM EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Scherpenheuvel en omgeving

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Persoonlijk assistent voor jongeman met autisme - weekend (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dertiger met autisme en een licht mentale beperking. Tijdens de week gaat hij werken, maar op zondag en eventueel af en toe op vrijdag, is hij op zoek naar een toffe PAB-assistent die hem kan begeleiden. Hij kan redelijk zelfstandig leven, maar heeft nog begeleding nodig bij het koken, doen van activiteiten en uitstappen,... Je staat zelf in voor het bedenken van activiteiten en stemt deze af op wat onze klant leuk vindt. Werkuren: zondag van 14-17u (dit is niet elke zondag, maar zoveel mogelijk - af en toe komt hier ook een vrijdag bij indien je beschikbaar zou zijn). Locatie: Herentals of Nijlen (te bespreken)

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van FORUM EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of FORUM EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORUM EUROPE. Laat een reactie achter voor FORUM EUROPE. FORUM EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORUM EUROPE. Leave a respond for FORUM EUROPE. FORUM EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORUM EUROPE op de google maps. Adres en contacten FORUM EUROPE
Location of FORUM EUROPE on the google maps. Address and contacts of FORUM EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come FORUM EUROPE FORUM EUROPE: Computer Solutions NV | Loading Systems Belgium NV | BINON Ets | ERMA VLEESWAREN NV | Anthonissen Boekhoudkantoor N.V.

Other related companies as FORUM EUROPE: Computer Solutions NV | Loading Systems Belgium NV | BINON Ets | ERMA VLEESWAREN NV | Anthonissen Boekhoudkantoor N.V.

FORUM EUROPE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio B-1040 - Brussels - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is FORUM EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02541381835. Het bedrijf FORUM EUROPE bevindt zich op het adres: Parc Leopold - Rue Belliard 137. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 330,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FORUM EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FORUM EUROPE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORUM EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORUM EUROPE, openstaande posities, locatie van FORUM EUROPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FORUM EUROPE is a company, that was registered 1994 in B-1040 - Brussels - Belgium region, Belgium. Full name of company is FORUM EUROPE, company assigned to the tax number BE02541381835. The company FORUM EUROPE is located at the address: Parc Leopold - Rue Belliard 137. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 330,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FORUM EUROPE were not found.
The main activity of FORUM EUROPE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FORUM EUROPE is not available. You also can look at reviews of FORUM EUROPE, open positions, location of FORUM EUROPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORUM EUROPE, B-1040 - Brussels - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORUM EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORUM EUROPE, B-1040 - Brussels - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORUM EUROPE, employees, financial statistics.