FERNANDEZ, AUGUSTINE

Contactgegevens FERNANDEZ, AUGUSTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNANDEZ, AUGUSTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNANDEZ, AUGUSTINE

Regio (region): KAPELLE OP DEN BOS, BRABANT 1880 - BE, België

Adres (address): Tulpenlaan 25, België

Telefoon (phone): 03215714785 03215714785

Fax (fax): +32 (60) 703-33-86 +32 (60) 703-33-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNANDEZ, AUGUSTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNANDEZ, AUGUSTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNANDEZ, AUGUSTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNANDEZ, AUGUSTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNANDEZ, AUGUSTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNANDEZ, AUGUSTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNANDEZ, AUGUSTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNANDEZ, AUGUSTINE
Products information FERNANDEZ, AUGUSTINE

BTW identificatienummer (tax): BE03571624755
Ondernemingsnummer: 1387268066
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FERNANDEZ, AUGUSTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNANDEZ, AUGUSTINE
(Get full report from official database of BE for FERNANDEZ, AUGUSTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNANDEZ, AUGUSTINE
Addition kinds of activities for FERNANDEZ, AUGUSTINE

20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
28799905. Bodemconditioners | Soil conditioners
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
57199904. Kast organisatoren en rekken | Closet organizers and shelving units

Werken bij FERNANDEZ, AUGUSTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNANDEZ, AUGUSTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNANDEZ, AUGUSTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNANDEZ, AUGUSTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van FERNANDEZ, AUGUSTINE in sociale netwerken
Look for responds of FERNANDEZ, AUGUSTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNANDEZ, AUGUSTINE. Laat een reactie achter voor FERNANDEZ, AUGUSTINE. FERNANDEZ, AUGUSTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNANDEZ, AUGUSTINE. Leave a respond for FERNANDEZ, AUGUSTINE. FERNANDEZ, AUGUSTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNANDEZ, AUGUSTINE op de google maps. Adres en contacten FERNANDEZ, AUGUSTINE
Location of FERNANDEZ, AUGUSTINE on the google maps. Address and contacts of FERNANDEZ, AUGUSTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNANDEZ, AUGUSTINE FERNANDEZ, AUGUSTINE: Van Craenenbroeck BVBA | Dyna Seal BVBA | Lettershop Edegem BVBA | Sinnfoort NV | Buhlmann S.A.

Other related companies as FERNANDEZ, AUGUSTINE: Van Craenenbroeck BVBA | Dyna Seal BVBA | Lettershop Edegem BVBA | Sinnfoort NV | Buhlmann S.A.

FERNANDEZ, AUGUSTINE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio KAPELLE OP DEN BOS, BRABANT 1880 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNANDEZ, AUGUSTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03571624755. Het bedrijf FERNANDEZ, AUGUSTINE bevindt zich op het adres: Tulpenlaan 25. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FERNANDEZ, AUGUSTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNANDEZ, AUGUSTINE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNANDEZ, AUGUSTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNANDEZ, AUGUSTINE, openstaande posities, locatie van FERNANDEZ, AUGUSTINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FERNANDEZ, AUGUSTINE is a company, that was registered 1998 in KAPELLE OP DEN BOS, BRABANT 1880 - BE region, Belgium. Full name of company is FERNANDEZ, AUGUSTINE, company assigned to the tax number BE03571624755. The company FERNANDEZ, AUGUSTINE is located at the address: Tulpenlaan 25. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FERNANDEZ, AUGUSTINE were not found.
The main activity of FERNANDEZ, AUGUSTINE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNANDEZ, AUGUSTINE is not available. You also can look at reviews of FERNANDEZ, AUGUSTINE, open positions, location of FERNANDEZ, AUGUSTINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNANDEZ, AUGUSTINE, KAPELLE OP DEN BOS, BRABANT 1880 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNANDEZ, AUGUSTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNANDEZ, AUGUSTINE, KAPELLE OP DEN BOS, BRABANT 1880 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNANDEZ, AUGUSTINE, employees, financial statistics.