HVU Consult BVBA

Contactgegevens HVU Consult BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HVU Consult BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HVU Consult BVBA

Regio (region): Sint-Gillis-Waas, België

Adres (address): Aststraat 26,9170, België

Telefoon (phone): 03 770 77 27 03 770 77 27

Fax (fax): 03 770 77 27 03 770 77 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HVU Consult BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HVU Consult BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HVU Consult BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HVU Consult BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HVU Consult BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HVU Consult BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HVU Consult BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HVU Consult BVBA
Products information HVU Consult BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01679229736
Ondernemingsnummer: 2770996093
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HVU Consult BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HVU Consult BVBA
(Get full report from official database of BE for HVU Consult BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HVU Consult BVBA
Addition kinds of activities for HVU Consult BVBA

394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
22810205. Nylon garen, spinnen van nietje | Nylon yarn, spinning of staple
35590403. Desalination apparatuur | Desalination equipment
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance

Werken bij HVU Consult BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HVU Consult BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HVU Consult BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HVU Consult BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Tielt? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Zaakvoerder (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: COPPENS L

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij werken in een toffe café? Wij zoeken een partner/medewerker. U hoeft niet te investeren. Het zelfstandig statuut schrikt u niet af. U bent 's avonds beschikbaar van woensdag tem zaterdag en dinsdag in de voormiddag (tot 14.00 uur) Ervaring in de horeca is mooi meegenomen doch zeker geen must.

Zoek naar antwoorden van HVU Consult BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HVU Consult BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HVU Consult BVBA. Laat een reactie achter voor HVU Consult BVBA. HVU Consult BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HVU Consult BVBA. Leave a respond for HVU Consult BVBA. HVU Consult BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HVU Consult BVBA op de google maps. Adres en contacten HVU Consult BVBA
Location of HVU Consult BVBA on the google maps. Address and contacts of HVU Consult BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HVU Consult BVBA HVU Consult BVBA: Cispa E & G NV | Action Shop Freestyle | ELGB Antwerpen | Pim Heijnen | William Van Der Gucht nv

Other related companies as HVU Consult BVBA: Cispa E & G NV | Action Shop Freestyle | ELGB Antwerpen | Pim Heijnen | William Van Der Gucht nv

HVU Consult BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas, België. De volledige naam van het bedrijf is HVU Consult BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01679229736. Het bedrijf HVU Consult BVBA bevindt zich op het adres: Aststraat 26,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HVU Consult BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HVU Consult BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HVU Consult BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HVU Consult BVBA, openstaande posities, locatie van HVU Consult BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HVU Consult BVBA is a company, that was registered 1991 in Sint-Gillis-Waas region, Belgium. Full name of company is HVU Consult BVBA, company assigned to the tax number BE01679229736. The company HVU Consult BVBA is located at the address: Aststraat 26,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HVU Consult BVBA were not found.
The main activity of HVU Consult BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HVU Consult BVBA is not available. You also can look at reviews of HVU Consult BVBA, open positions, location of HVU Consult BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HVU Consult BVBA, Sint-Gillis-Waas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HVU Consult BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HVU Consult BVBA, Sint-Gillis-Waas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HVU Consult BVBA, employees, financial statistics.